Rekordbréking: soha annyian nem voltunk fel a fesztiválon, mint idén.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...mert egyre több a beteges idióta...de minden betegségből egyszer kigyógyul mindenki, vagy beledöglik...de így nem marad.
namihami
@Csizmás Kond: Igazad van. A gyógyuláshoz egy eredményes választás a mostani ellenzék részéről 2022-ben azonnal elég lenne hozzá. A féreg megmaradna, de legalább a vezetés testéből ki lenne vágva. És már az is a gyógyulás kezdete.
csak úgy....
@Csizmás Kond: a te butaságod is lassan beteges..
Csizmás Kond
@namihami: ...mostani ellenzék...szerintem abban van a betegség gócponja ...abban mindenki mást akar, pontosabban egyet mond és mást csinál,...sokuknak a legnagyobb részüknek csak a hatalmi közelség számít, főleg az ilyen idióta Jabféléknek és társainak, mert van belőlük elég.
Változás így is úgy is lesz, ha nem most máskor de nem az a változás ha egy hülyét, egy buzimániást, egy öndicsekvő korhelyt ültetünk bársonyszékbe.
verőce21
@csak úgy...: Te egy beteges idióta vagy...!
De már sohasem fogsz kigyógyulni belőle.
csak úgy....
@verőce21: ugye már vártál rám farkaskoma,te tiltott szerelem gyümölcse! :)
namihami
@Csizmás Kond: A felsoroltak helyett most egy sajátországépítő, a népet elszegényítő tolvaj van. Akinek a családon túli látása már a nullára korlátozódik. És ez a vérvonal öröklödött tovább.
Vajon a buzi, öndicsekvő korhely tesz tönkre jobban egy országot és gazdagít saját klikket? Vagy erre I. Szájrágó, Kéztöredező, Zsebhokizó, Elvtagadó O. Viktor az alkalmasabb?
Csizmás Kond
@namihami: Ilyen szépen kikerekitett véleményeket rám is rád is és mindenkire lehet mondani. Ez nem ténymegállapítás hanem kampányizé. Egyet mondj, hogy neked mit tett rosszat, miben szenvedtél te hiányt hogy nem a Gyurcsány által elcseszett vezetés vagy az azt megmentő Bajnai maradt a polcon ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: ugye neked hiányzik csaucseszku és attól vagy néha zavart!?
csak úgy....
"Rekordbréking: soha annyian nem voltunk fel a fesztiválon, mint idén."
könnyü volt nekik ,hiszen naponta reklámozta öket a fidesz média! :)
namihami
@Csizmás Kond: Többször leírtam, hogy a hiányt szenvedők nem közülünk (akiknek internetre és hasonló luxusokra is telik) kerülnek ki.
De az a réteg, amelyik a pandémia és annak következményei miatt váltak napi szinten nélkülözővé, miközben a tiborczi, mészárosi szállodaláncok, Balaton parti felvásárlások, a Szijj és hasonszőrű építőcimborák az állami építések révén százmilliárdokkal ""léphettek"" előre.
És ez csak egy szelet, az Orbán lányok, az elvált feleségek, Rogánasszonykák ""apósainak"" földéhsége csak futólag. A többiről már nem is írnék, hiszen, ha akarod, Te is láthatod.
Ezek nem buzik, nem alkoholisták (bár ez csak KESMA tény), hanem ""egyszerű?!?!?!"" fideszközeliek.
Csizmás Kond
@namihami: ...nézd nem tudom elhinni, hogy ennyire egyoldalúan látod a dolgokat. A Mészáros, az Orbán lányok és a többinek a balatoni felvásárlók léte vagy lehetősége nem befolyásol egyetlen nélkülözőt sem...de ezt fogalmam sincs miért hoztad elő, vagy hogy tudod összefüggésbe hozni a vonaglókkal...
namihami
@Csizmás Kond: Mert ezek a jelzett pénzek nem egy családi vállalkozás gazdagítását, valamint az erdélyi, szerbiai, szlovéniai és egyéb választópolgárok voksolásra bírását, hanem az éppen akkor és most az elnyomorosodásba süllyedő HAZAI MAGYAROK (mert ezek is azok, nemcsak a kintiek) jelen gazdasági helyzet túlélését kellene szolgálniuk. Mert igenis, ezek léte vagy nemléte befolyásolja az őket kisegíthető támogatások létét vagy nemlétét (van vagy nincs!!!). Nem luxusnyaralások repülőzését, többmilliós esküvői ajándékokat, sz@rospelenkák útszéli dobálását, Balaton parti felvásárlásokat---és hadd ne soroljam--- kellene ezekből a pénzekből finanszírozni.
Vagy, szerinted, ez demagógia? Ez a demagógia?
Ne engem, téged vegyünk alapul. Mi nem (én nem) vagyunk munkanélküliek, nem az utolsókat éljük fel. De mi vagyunk a ""szerencsések"".
Csizmás Kond
@namihami: Szerinted erre a vonaglásra az állam adott pénzt, és ha igen mennyit, és miért és miért nem adta azoknak akik zöldséget termelnek ?
...és szerintem demagógia...
Ki kell heverni azt hogy az embereket támogatni kell, az embereket kötelezni kell, az embereknek pénzt kell adni. Az emberek azok akik fentartják az államukat akik megválasztják a vezetöiket és akik azokat és minden mást fizetnek. Az, hogy vannak bizonyos kedvezmények, juttatások stb az csak a munkára való buzdítás eszköze, hogy aki dolgozott az ne essen ki hanem még nagyobb kedvvel csinálja...a többi meg hülyeség.
NKF
Nagyon boldog vagyok.Felvonult egy rakás politikus,meg egy rakás ratyi!
namihami
@Csizmás Kond: Erre a ""vonaglásra"" éppen úgy nem adnék pénzt, ahogy a CÖF-féle vonaglásra se. Ami szintén mehetne a zöldségtermelőknek. És pl. ez az Orbán melletti vonaglás is nagyságrendekkel többe és több helyről fizetődik.
De nem mindegy, hogy ezekre a célokra kinek és főleg mekkora összegek pocsékolódnak el. Ez SE és az a bizonyos ""Békemenetes"" SE.
De, és ez a lényeg, ez a két jelzett célok ára messze eltörpül azok mellett, miket voltam bátor felsorolni. Ez az ország nem az ilyen célokat tette milliárdossá. Ne ezekről beszéljünk, hanem arról, amit fentebb voltam bátor megemlíteni.
Csizmás Kond
@namihami: Biztos még emlékszel amikor az volt a jelszó, hogy az állam nem j gazda, ezért ki kell venni mindent a kezéből és magánkézbe adni. Így is lett, és mint kiderül a magán sem jó gazda mert eltűnt minden ami volt. Az állam csak magával és a rábízott feladataival hivatott törődni, vagyis a beszedett adóból kell biztosítsa az ország működését, persz úgy hogy neki is maradjon és minél több mert ő is abból él, vagyis az állam is emberek és azok is szeretik a pénzt, tehát a behajtott pénzt úgy osztogatja hogy az minél többet fialjon, annak ad aki majd feltehetően többet fog adózni, aki minél több segélyezőből pénzkeresőt és egyben adózót csinál stb. stb. tehát lehet mészárosozni meg orbánlányozni viszont ha a ceura, a helsinkiekre, a velenceiekre vagy mittudom én milyen buzitársaságra adakozna akik nemhogy adóznának hanem folton aláásnak akkor lenne nagyon nagy szarban.
Mjad amikor más kormány lesz akkor is figyeld meg, hogy nem a tanyai zöldséges fog jól járni, hanem az éppen aktuális kormány szekértolói...és ez így volt és így is lesz amíg ember lesz a földön.
namihami
@Csizmás Kond: Az, hogy egy esetleges következő kormány alatt ki jár jól, az még a jövő zenéje. Ezt a mostanit viszont láthatjuk,tapasztalhatjuk.
Ha úgy lesz, ahogy Te jósolod, akkor (ha még élek és tudok gépelni), akkor azok ellen fogom a fenti sorokat pötyögni.
Nagyon nem vagyok Orbán-fan, de (talán találkozhattál vele), de ha az ellenzéknél volt valami sár, én akkor is és eztán is fogok és szeretnék írni. Ha igazad lesz, akkor becsszóra írom, hogy annak a kormánynak is a leváltását fogom írogatni. (talán annyi eredménnyel, mint ezét---de írom)
Clavigo
@NKF: @Csizmás Kond: Szerintem király volt... A volt ,leváltott bangkoki nagykövet pipázgatta Szajjer Jozefingot...
Csizmás Kond
@namihami: A jövő zenéje a mai zenekedvelőktől függ, mit rendel azt fogják húzni...vagy ha azt nem tudják majd azt amit tudnak...
Nem találkoztam Orbánnal de nem is akartam, nem vagyok az a típus aki rajong az ilyesmikért, viszont az én elképzelésem, meglátásom vagy tapasztalatom szerint azok között akik jelentkeztek nincs egy akire szavaznék, és nem azért mert fidesz fan vagyok hanem mert ha ennél nem tudok jobbat választani nincs értelme csakazért változtatni, hogy újabb bugdácsoló négy évet átéljek. Így tudom mire számíthatok és az már több annál mintha lottóznék a jelöltekkel.
namihami
@Csizmás Kond: Te tényleg tudod, hogy az Orbánnál mire számíthatsz holnap? Hiszen számtalanszor megtapasztalhattuk, hogy a meglévő törvények mellett is ""Jönnek az ügyvédek, oszt jónapot!"". És, ha ez már végképp nem ment, akkor jött az ""éjféli egyéni módosító"", egy nap alatt hatályba lépett, oszt megint jött a jónapot.
Számodra ez a kiszámítható?
Lottózni az újakkal? Legalább a hit még meglehet. Most már csak a ""jónapot-fíling"" van a jelenlegi kurzus esetén.
fergeteg
"Ünnepeltünk"???
Akkor tényleg betegek vagytok,vagy korcsok és elfajzottak.
Csizmás Kond
@namihami: ...mondj egy törvényt amit a te leírásod szerint hoztak és az neked nem tetszik nem jó stb...csak egyet, és máris folytathatjuk a vitát.
namihami
@Csizmás Kond: Például (hogy időben ne menjünk túl messzire vissza) a Fertő tavi nyaralók kisajátíttatása és (úgy ráadásnak) még a tulaj költségére történő elbontattása. És, aztán, valahogy véletlenül, de erre is egy Mészáros érdekeltség tehette rá a kezét.
Nekem nincs ott kéglim, nem vagyok érdekelt---de láttam. Az ember szive fáj, hogy milyen szép és rendezett kis/nagy/nagyobb házikók estek a mészárosi szerzés újabb áldozatának.
Ahogy ez a Balaton környékére is igaz.
Csizmás Kond
@namihami: ...fertő tavi...azok nem magánterületi építmények voltak hanem bérelt területen valamiféle stégek, ugyanis más területén magántulajdon nem léltesülhet...na de miért nem próbálsz gondolkodni mielőtt sírógörcsöt kapnál ?
...én is a régi világban nőttem fel de ahogy változnak a dolgok úgy próbálom elfogadni, megérteni és beleilleszkedni, mert semmit nem érsz el azzal hogy ami volt csak azt érted meg...
namihami
@Csizmás Kond: Nekem talán a sírógörccsel van némi problémám, neked viszont a diszlexia okozhat némi gondot. Mint írod, nem vagy mai gyerek, abban az időben valóban kevesebb figyelmet fordítottak erre a tanulási nehézségre.
Újra átolvasva se találom azt a részt, ahol azt írtam volna, hogy azok a telkek magántulajdonok lettek volna. Én a nyaralókról írtam. Arra pedig minimum fennmaradási engedélyt kellett kérni és kapni. Tehát, azok az építmények nem csupán csak úgy odaépültek, hanem engedély volt rá.
Nyilván ez is oka lehet, hogy a MTÜ (Orbán Ráchel készfizetőhelye) többször meghátrált a bontás kiadása ügyében. De, aztán Apuci leszólt (magyar hangja: Mészáros Lölő) és akkor Rachelkének már nem volt érdemi ellenvetése a családi kassza oka miatt sem. Arról már egy szó se essék, hogy ez a terület a világörökség része, ahol az ilyen jellegű beruházások tiltottak. Tehát, elbontatok valamit, megindítok egy nemzetközileg tiltott beruházást (ami persze az építése és az üzemeltetése okán is szép pénzt hoz és fog hozni), majd mire az egész tisztán kiderül, addigra ágesz-búgyesz. Erősem emlékeztet valami erkélyépítéssel kapcsolatos hercehurcára a dolog.
És CEU, most lehallgatás és hasonlók. Erre épít az Orbán 10 éve...
Csizmás Kond
@namihami: Nem is állítottam hogy te írtad volna, csak azért említettem mert reméltem így könnyebben megérted...na de tévedni emberi dolog...:)
...és mivel nem érted ezért újra leírom...más területén építkezni nagyon nagy felelőtlenség mert bármelyik percben lebontathatja...így érted ? Az is biztos hogy az engedélyek nem nyaralókra voltak kiadva hanem csak valami födött stégekre, aminek az idők folyamán fala lett majd kéménye is...ez olyan mint amikor bérelsz egy parkolót de oda garázst építesz.
és világörökség...ugye most ismét csak viccelsz ? hol hallottad hogy egy világörökségi területre nyaralókat lehessen építeni...cccc..a ferő tó, illetve mocsár a világörökség része, és ahogy olvastam azt próbálják látványossá tenni úgy hogy a területre valamit építtet az állam...mert az övé..
...és nem tudom Ráchelnak milyen érdeke vagy mije van abban de nem is érdekel...ja és ceu...na az úgy volt szar ahogy volt a gazdájával együtt.
csak úgy....
@verőce21: farkas,már csak te nem vagy otthon és a shikari! :)
verőce21
@csak úgy...: Te viszont nem vagy magadnál...! :)
Clavigo
@verőce21: Te még mindig kóvályogsz valahol ? Ugorj be Shikaratyihoz,,egy gyenge vonatozásra...Aztán menjél szépen haza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.