Amióta csak a figyelem középpontjában vannak, mindig meg kellett birkózniuk a gyűlölködőkkel Rubint Rékáéknak. Most arról mesélt, mi mindet kell átélniük.

„Sokan azt kívánták, bár elütött volna. Mások lek*rváztak.” – Elképesztő gyűlöletcunami zúdul Rubint Rékára
Fotó: MTI/Kovács Attila

Rubint Réka hozzászokott, hogy megosztó személynek számít, de keveset beszél arról, hogy pontosan mi mindenen kell keresztülmennie. Most azonban a 168 órának mesélt erről, és konkrét eseteket is felidézett.

Beszélt többek között egy Facebook-csoportról, ami már évek óta létezik, és azokat tömöríti egybe, akik gyűlölik őt és a családját is.

A Facebookon létezik egy csoport, ami csak erről szól. Gyűlölködő, rettenetesen negatív energiával rendelkező emberek gyülekezete. Két embernek van ilyen Magyarországon: Orbán Viktornak és nekünk. Már majdnem tíz éve létezik ez a csoport. Mostanra a Nemzeti Nyomozóiroda is foglalkozik a dologgal, ugyanis a Facebook még mindig nem tiltotta ezt a csoportot, pedig messze kimeríti a Facebook szabályzatát

– mesélte a 168 órának. Elmondása szerint egy ideig követte a csoportot, és nagyon meredek posztokat, illetve kommenteket talált. 

Például előfordult, hogy terhesen átkeltem egy zebrán, a kezemben Larát fogtam. Az úton pont a csoport egyik tagja engedett át, lefotózott, a poszthoz pedig az alábbi szöveget írta: »Percekig gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek«. Alatta mentek a gyűlölködő kommentek ezerrel. Sokan azt kívánták, bár elütött volna. Mások lekurváztak.

– mondta.

Volt olyan is, hogy eljöttek egy telt házas fellépésemre, lefotóztak, a poszt szövege pedig a következőképpen szólt: »Hoztam egy kis savat, csak azért nem öntöttem Réka szemébe, mert ott köröztek a biztonságiak«. Ez a megnyilvánulás tisztán tükrözi ennek a csoportnak az elmeállapotát és a lelki világát

– nyilatkozta. 

Forrás: life.hu, 168 óra
Fotó: MTI/Kovács Attila

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Igaza van egy ami közös OVval hogy egy beteges magamutogató,,,,,,,, cigány ronda ló,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.