A modell és influenszer férje Hajmásy Péter kosárlabdázó volt, és bár több mint egy éve szétmentek, eddig nem esett sok szó a válásukról.

Weisz Fanni először mesélt a válásáról
Fotó: MTI/Kovács Attila

Weisz Fanni hétfő reggel a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol nagy bejelentést tett: végre beadta a válókeresetet és elindul a válóper, ami pontot tesz Hajmásy Péterrel kötött házasságának végére – szúrta ki a blikk.hu.

Fanni és Péter már több mint egy éve szétmentek, de a hivatalos procedúrát nem kezdték meg azonnal. A vitás kérdésekben mostanában sikerült dűlőre jutniuk.

Végre sikerült megállapodnunk. Beadtam a válópert, most itt utoljára elmondom, mert mindenki kíváncsi, mi hogy alakult. Vége ennek a szakasznak és hál' istennek, nézünk előre. (…) Nem volt egyszerű megállapodnunk, de sikerült. Amikor elköltöztem, már akkor el akartam válni, ez így indult, mire várjak? Az volt a lényeg, hogy sikerüljön megbeszélni. Egy éve külön élünk, el kell válnunk

– avatta be a műsorvezetőket és a kíváncsi nézőket Fanni. 

A lap szerint Fanni valósággal kivirult a korábbi szakítása óta: kibékült édesanyjával, új párja van és tele van tervekkel, célokkal és boldog, hogy újra rengeteg időt tölthet édesanyjával és családjával. A siket modell azt is elmondta, hogy ugyan boldog párjával, nem tervezi, hogy azonnal férjhez menjen. 

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Kovács Attila

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.