A Barba Negra szórakozóhelyen történt a váratlan esemény.

Váratlanul félbeszakították a Bikini koncertjét – ez történt

Fotó: Dominikusz/D. Nagy Lajos Facebook

A Bikini koncertjét az énekes D. Nagy Lajos pár pillanatra megszakította, hogy ajándékkal kedveskedjen egyik fanatikus rajongójának. A zenész a Borsnak elmondta, hogy a közönségből már sokakat személyesen is ismernek, ilyen például Mónika, aki harminc éve kíséri el kedvenceit fellépéseikre, és mindig ugyanott áll.

"Ő az a rajongónk, aki még kislányként kezdett el járni a koncertjeinkre, szerette meg a zenénket, és ő az, aki születésnapomkor például tortát küldött az öltözőbe. Ez a szeretet elképesztő, mindig meghat bennünket. Ezért, az ilyen pillanatokért éri meg ezt csinálni. Úgy gondoltuk, hogy most mi lepjük meg mónikát, és egy egyedi, kifejezetten számára készített pólót ajándékoztunk neki két dal között a színpadon"

– mondta a zenész a lapnak.

D. Nagy Lajosék azt is örömmel látják, hogy egyre több a gyerekes család a koncertjeiken. A Barba Negrában is voltak olyan édesanyák, apukák, akiknek a nyakában énekelte gyermekük a slágereket.

"Az egyik rajongók anno még az édesanyjával, gyermekként jött először bulinkra. Később már egyedül járt a koncertjeinkre bulizni, nemrég pedig bejött az öltözőbe, és mutatta a fotót a négy hónapos babájáról. Nagyon jó érzés, hogy generációkon átívelő a zenénk"

– tette hozzá a D. Nagy Lajos.

Forrás: Borsonline.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.