A celeb most Hosszú Katinkába rúgott bele egy óriásit, amiért az úszónő tegnap nem úgy teljesített, ahogyan ő elvárta volna.

"Most ez is lejáratott bennünket" – Alekosz Hosszú Katinka alázásával akar feltűnést kelteni, egészen undorító, amit művelt

Fotó: Youtube

Amit Alekosz most leírt, az mindennek a legalja, és nem sportolóinkat minősíti – írja a Blikk.

Az úszónő kedd hajnalban a hetedik lett a 200 méteres vegyesúszás olimpiai döntőjében, majd délután fél egykor a 200 pillangó előfutamában kellett volna úsznia, ám végül ettől a versenyszámtól visszalépett.

Alekosz ezen annyira felbosszantotta magát, hogy a kokainozástól kezdve mindennel megvádolta a legendás úszónőt.

A bukott, kábítószer fogyasztó, terjesztő, dílerekkel kapcsolatot tartó kajakkenu világbajnok Kucsera Gábor után, most ez is lejáratott bennünket. Bezáratja az uszodát mert ő fürdeni akar? Feleségül ne vegyelek? Többmilliós fizetéseket vesz föl, amit mi fizetünk, ez meg elbukik? Hozzák haza máris! Ha pedig annyira meg akar felelni a NER-nek, mint amennyire, tartson szürke gulyákat! Hátha attól nagyobb magyar lesz. Szülni is kéne már! Erősen át kellene értékelni az élsportolók zsebeinek a kitömését, és azért a TEK is kiszállhatna néha, nemcsak Facebook kommentelőkhöz

- írta Alekosz.

Forrás: Blikk

Címlapkép: Youtube

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ez a majom a kommentjét a börtönből írta? Ha nem, akkor miért nem?...

a baj, hogy ennek a nevét még leírják...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Csak a címre.- Mondta ezt egy senki,egy dupla nulla...Mit tud felmutatni ez a lódarázs-küllemű (fej-tor-potroh) seggfej?
Hosszú olyan,amilyen,de mégiscsak összeúszott egy szatyor arany,-és más érmeket.
terlasz
Katinka emberi gyengéit lehet kritizálni (mi magyarok profik vagyunk ebben), de a teljesítményét aligha.
Néro
Nem nyert hát nem nyert. De a közkassza mindig bukott. De hát van pííííz sportra számolatlanul. A keblem büszkeségénél csak a zsebem üressége nagyobb.
rokker33
@terlasz: lehet a teljesítmény az profi volt.., de emberiség az nulla! Az emberektől elvette az úszási lehetőséget, csak azért hogy nyugodtan tudjon edzeni. Közben meg ilyen szánalmas eredményt ért el! Erre nincs magyarázat!Szégyen!Az ilyen sportolót lenézem! Kis szerénység nem ártana!!
nezelodo
Nagy hülye ez az Alekosz, lassan Norbisra veszi a figurát! Valamit azért tudhat a NER lapos sumákságáról ,a szürkemarha tartásáról. A jobb sorsra érdemes régi magyar fajta az EU-s csalás egyik jövedelmező formája, a sztárborász is utazott a réztömbökön túl ebben is.
balos
@jesz: Amit írt a hosszú nevűről csak támogatni tudom,mert a pénz nagyon nyomott hagyott a teljesítményén!Az emberi mivoltáról,meg annyit,ha nem vagyok a topon akkor nem vállalom,hogy gyanúba keverjem magam fillérekért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.