A Story magazin most összegyűjtötte az eddig megjelent információkat arról, milyen hírek terjednek a magyar Royal Weddingről. 

1. Május végén az volt az információ, hogy a pár a Tihanyi-félszigeten, a Belső-tó közelében található  rendezvényházban házasodik össze.

2. Először 120 fős násznépről és titoktartással egybekötött meghívóról szóltak a pletykák, más sajtóértesülések pedig egy szűkkörű ceremóniáról írtak.

3. Egyes források szerint Mészáros és Várkonyi már szilveszterkor, a Maldív-szigeteki kiránduláson összeházasodtak. 

4. A Story magazin szerint Várkonyi egy dominikai esküvőszervező céget kezdett el követni a közösségi oldalán, és ez bármit jelenthet!

5. Állítólag a család nemcsak egy, hanem két lagzit is tervez a közeljövőben: szeptember elején a milliárdos üzletember egyik gyermeke házasodhat meg Felcsúton, majd Andi és Lőrinc esküvőjére a hónap második felében, Tihanyban kerülhet sor.

6. Várkonyi Andrea inkább elegánsan visszafogott környezetre vágyik.

7. A menyasszony állítólag már esküvői ruhájának tervezőjét is kiválasztotta: ragaszkodik ahhoz, hogy Merő Péter ruhakölteményét viselje élete nagy napján.

Forrás: Story magazin, Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Nekem az nem világos,hogy a lopott pénzt mikor perkálják le az ÁLLAMKINCSTÁRBA!KAMATOSTUL,ahogy tőlünk is elvárják,ha késik a csekkes befizetés!
vacsi
Na jó, hagyjuk már ezt a témát, majd akkor jöjjenek elő vele, ha összeházasodtak. Felesleges hülyeségeken ötletelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.