Ördög Nóra és Nánási Pál hitelt vettek fel és minden spórolt pénzüket belefektették, hogy több lábon tudjanak állni és kisboltot nyithassanak a Balatonnál – írja a Borsonline.

Eladósodtak Ördög Nóraék: hatalmas kölcsönt vettek fel, minden megtakarításukat elköltötték
Kép:Facebook/Nánásiék

Nemrégiben nyitotta meg Balatonakarattyán új és nagyobb boltját Ördög Nóra és Nánási Pál, ezzel csökkentve a nyomást az első egységen.

Nóriék a Forbes legújabb számában árulták el, hogy mintegy 31 millió forintos folyószámlahitelt vettek fel annak érdekében, hogy olyan boltot nyithassanak, mint amilyet megálmodtak maguknak.

Emellett elmondásuk szerint minden megtakarított pénzüket, nagyjából 30-40 millió forintot is ezekre az üzletekre költötték.

Nánásiék a mai napig dolgoznak az üzleten és minden plusz bevételüket az üzletek fejlesztésébe és azok kínálatának növelésébe próbálják fektetni.

Ugyan szépen termelnek, de azóta is loholunk magunk után

– mondta Nóri a Forbes-nak arra utalva, hogy valószínűleg még mindig nem nyereségesek a befektetéseik. 

Az üzleti lap interjújából az is kiderül, hogy a sztárpár közös cége, a Voiceforce Kft a tavalyi évben

212 millió forintos bevételt termelt. Nánásiék saját bevallása szerint ennek nagyjából fele az előadói tevékenységükhöz, a másik fele pedig a kisbolthoz köthető.

Nánásiék fizikai és online üzletei azonban nagyon szépen fejlődnek és hosszútávon minden bizonnyal stabil megélhetést biztosítanak majd a híres házaspárnak.

Forrás: Borsonline 
Címlapkép: Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
...Nánásiék(Ördög Nóráék) fizikai és online üzletei azonban nagyon szépen fejlődnek és hosszútávon minden bizonnyal stabil megélhetést biztosítanak majd a híres házaspárnak...

A befektetések szépen termelnek...ez a "termelnek" szó olyan barátias

Száz szónak is egy a vége...nincs baj...ez csak fizetett reklám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.