Gáspár Zsolti folytatja a "családi hagyományt", és Győzikéhez hasonlóan ő is újra elveszi feleségét – írja a Blikk.hu.

Gáspár Zsolti újraházasodik – igazi sztárparádé lesz
Fotó: TV2

Gáspár Zsolti a Borssal osztotta meg a nagy hírt, miszerint augusztus utolsó szombatján újra kimondja a boldogító igent feleségének, akivel már 27 éve alkotnak boldog párt.

Bár kedveséről eddig igencsak keveset tudni, soha nem láthattunk róla egy fotót sem, sőt a nevét is nagy titok fedi. Zsolti azonban azt tervezi, hogy az esküvőn végre megmutatja a nagyvilágnak szerelmét.

Kétszázhetven fős lagzit tervezünk. Száznegyven tyúkból fő majd a finom húsleves, és három disznót fogunk levágni a nagy eseményre. Édesapám is nagyon készül már a családi ünnepségre

- mondta Zsolti, aki azt is elárulta, a Mátraverebély-Szentkúton megrendezett lagzin Kökény Attila, Kis Grófo és Jolly is fel fog lépni.

Továbbá Zsolti arról is beszámolt, hogy nem csupán az előbb említett énekesek lesznek a sztárvendégek a bulin, mivel hivatalos lesz többek között Demcsák Zsuzsa és kedvese, akik nem csak vendégek lesznek az esküvőn.

Már a Farm VIP reality műsor első évadában szoros barátságot kötöttem Demcsák Zsuzsával, akire már családtagként tekintek. Úgy érzem, mintha a húgom volna. Így nem is volt kérdés, hogy ő és a férje lesz a két tanú. Koszorúslánynak pedig Vasvári Vivient és Nagy Noémit kértük fel

- mesélte boldogan Zsolti.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: TV2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Díszes kompánia gyűlik ott össze. De látom a falubeli romák nem lesznek hivatalosak a lagzira, mert akkor a három desznyó nem lenne elég.
namihami
Nem vagyok romaellenes. Aki olvassa az írásaimat, az tudhatja. De...
Ennek se a fajtája felzárkóztatása az életcélja. Ezek az esetek erősítik meg az ember a cigányok iránti ellenszenvet. És ezekhez jönnek még a ""farkasflórik"" és társaik.
De a ""fehérektől"" elvárják, sőt követelik, hogy segítsék őket és támogassák, leginkább anyagilag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.