A Jóban Rosszban című tévés szappanopera mellett hostess is volt.

Kárpáti Rebeka a közösségi oldalán egy bejegyzésben mesélt arról, hogy volt idő, mikor neki is plusz munkákat kellett vállalnia ahhoz, hogy meg tudjon élni – vette észre a Blikk.

Kárpáti Rebekának pluszmunkát kellett vállania sorozatszereplése mellett

Fotó: YouTube/TV2

A bejegyzés annak az apropójából készült el, hogy Kárpáti Rebeka kilátogatott a Hungaroringra a Forma-1 Magyar Nagydíjának futamaira. Korábban szépségkirálynő és műsorvezető is volt, de megfordult a Jóban Rosszaban című tévés szappanoperában is, ahol Révész Bori karakterét keltette életre.

Bejegyzése szerint anno a sorozatból kapott fizetéséből nem tudta volna fenntartani a 25 négyzetméteres albérletét, és mivel 19 éves kora óta egyedül él és tartja el magát, ezért kellett a plusz munkákat bevállania – többek közt a Forma-1 versenyen a hostesskedést. 

Mint írja, fizikailag és mentálisan is az egyik legmegterhelőbb munkája volt ez, most pedig vendégként hívták meg abba a klubba, ahol anno dolgozott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

A teljes bejegyzés itt olvasható:

"Hatalmas utazás volt a mai… emlékszem, amikor pár éve még én is az @f1 -en dolgoztam hostessként. Nem hangzik komolynak első hallásra/látásra, de fizikailag és mentálisan az egyik legmegterhelőbb munkám volt, főleg, amikor összesűrűsödtek a futamok… Ennek részleteiről majd talán egyszer később. Természetesen életem egyik legnagyobb élménye is ez volt, hiszen a docovienna által bejárhattam és megismerhettem rengeteg országot/kultúrát a világban. Azért is dolgoztam itt anno, mert már 19 éves korom óta egyedül élek és tartom el magam, és az akkori sorozatból amiben játszottam, sajnos nem tudtam kifizetni a 25 nm-es kis albérletemet + megélhetésemet. Ezeket csak azért mondom el, mert bár sok ilyen nem jön de azért akadnak a 'neki könnyű' és a 'mindent aláraktak' kommentek. Pár évvel ezelőtt sosem gondoltam volna, hogy mint vendég hívnak el a rendezvényre, ráadásul a Paddock Clubba, ahol korábban dolgoztam."

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.