Az elmúlt évben Hajdú Péter és szerelme, Láng Eszter egyik rossz hírt kapták a másik után, most viszont végre teljesül a vágyuk: szülők lesznek. 

Három elvesztett baba után Hajdú Péter újra apa lesz
Fotó: @hajdu.peter.official/Instagram

Tavaly nyáron Eszter ikrekkel volt állapotos, ám sajnos rövid idő után elvetélt. Már ez is borzasztó tortúra volt számukra, de aztán decemberben egy újabb terhességgel járó komplikáció miatt újra át kellett élnie ezt a szörnyű élményt. Ekkor még a fiatal televíziós élete is veszélybe került, kórházba vitték, műteni kellett – írja a blikk.hu.

Ezek miatt különösen nagy öröm számukra, hogy most úgy tűnik, végre szülők lehetnek. A blikk.hu értesülései szerint már túl vannak a várandósság első, kritikus időszakán, és a következőképp nyilatkoztak a lapnak:

Valóban nagyon boldogok vagyunk, mert igen, igaz a hír, babát várunk. Már túl vagyunk a kritikus időszakon és bízunk abban, hogy ezek után is minden rendben lesz.

Hajdú arra utalt, hogy az elmúlt napokban ismét nagy volt az ijedelem náluk, miután mindketten megfertőződtek a koronavírus delta variánsával.

Nagyon meg voltunk ijedve, amikor a nyaraláson – mint később kiderült, a Covid miatt – elkezdett fájni a hasam. (...) Szerencsére kiderült, hogy minden rendben van, a vírustesztem pedig most már negatív. Rögös út vezetett a boldogsághoz, és ugyan vannak természetesen a terhességgel járó rosszulléteim, de nem bánom, hiszen nagyon régóta vártunk erre

– nyilatkozta Eszter. 

Forrás: blikk.hu
Fotó: @hajdu.peter.official/Instagram

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.