Ennyi volt a Nenyinek. A helyére Szájer József szövege kerül. Orbán Viktor egy szerda esti kormányhatározattal elrendelte, hogy távolítsák el a közintézményekből a 11 éve ott lógó Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát. A parlement nem sokkal a Fidesz 2010-es hatalomra jutása után fogadta el az Orbán által előterjesztett szöveget, ami a rendszerváltás és a NER közötti időszakot két zavaros évtizednek nyilvánította, valamint azt is kimondta, hogy „a magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyűjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez”. Gyakorlatilag ez volt a NER alapító okirata, a győzelmi mámorban kimondatták az új kétharmaddal:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szájer: "a magyar társadalom identitásfelfogása és saját magához való viszonya súlyosan problematikus." ???!!!??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Szájer: "a magyar társadalom identitásfelfogása és saját magához való viszonya súlyosan problematikus." ???!!!??? =))
namihami
És éppen a Szájer!?!?! Hitelesebb buzi nem volt? Egy nem ereszmászás bajnoka?
A teljes Fidesz a melegek és pedofilok ellen ágál mindegyik médiatermékében. És akkor jönnek az Ereszjózsival?
Nessy
Nagyon szép a preambulum, egy baj van vele, hogy pont a fidesz csak verbálisan azonosul vele. Olyan szépen tudnak mesélni demokráciáról, jogállamról, keresztényi életről, bár maguk sem veszik komolyan.
simmering73
@namihami: Melyik hitelesebb buzira gondoltált? Mert van belőlük bőven.
kereső
@Nessy: Nem szép.Egy középkori nézetrendszer , a "történelmi alkotmány/történeti alkotmány" meg a Werbőczy hármas könyv- ezt akarja az ország?? Persze le kell butitani az oktatást, és meg kell hamisitani a történelmet, és erősiteni kell a "jobbágy mentalistást"- mert az lesz csak a magyar, aki képes lesz meghajlott/behódolt gerinccel, és lehajtott fejjel élni.
Nem véletlen, hogy a "fülkeforradalmi" nyilatkozat eltávolitásra kerül. Ne utaljon semmi sem a fideSS által elkövetett alkotmányos puccsra.Meg egyébként is- mára már a teljesen kiépült és megszilárdult NER-ben élünk, jöhet a királyság/ de minimum a kormányzóság.
simmering73
"Orbán népszavazás, széleskörű társadalmi egyeztetés és egyetértés nélkül létrehozott egy új alaptörvényt, amely már a preambulumában (“Nemzeti Hitvallás”) is kirekesztő, ideológiai alkotmány, amely egyetlen vallás, ideológia és világnézet híveivel és képviselőivel azonosítja a magyar nemzetet, s a feudális történelmi hagyományokra építi a jogalkotást és a törvényességet. Tartalmilag ez a hatalom kizárólagos birtoklását alapozza meg. Ez a jogállamiság, a demokrácia, az egyenlőség, a szabadság nyílt tagadása, egy fasiszta államrend alapjainak megteremtése volt. Ez az alaptörvény megdöntötte a magyar demokráciát, felszámolta a magyar nép önrendelkezését, ez egy puccs, államcsíny, az alkotmányos rend megdöntése, állam elleni bűncselekmény."
nepszava.us/az-alkotmanyos-rend-megdonteset-es-az-ervenytelen-alaptorvenyt-szabadlabon-unneplik/
Nessy
@kereső: Igen, a szép szót idézőjelben gondoltam. A diktatúra lényege, a lebutított, félelembe tartott nép, mert előttük lehet a megmentő szerepében tetszelegni! ( Platon után szabadon)
Orbán már egyre zakkantabb, mi lesz itt még jövő tavaszig.
tudode
És akkor mi/ki kerül a NYENYI helyére?
.
Netán toalettpapír?
.
----- Az alkotmányos rend megdöntését és az érvénytelen alaptörvényt szabadlábon ünneplik
nepszava.us/az-alkotmanyos-rend-megdonteset-es-az-ervenytelen-alaptorvenyt-szabadlabon-unneplik/
------------------------
.
William Shakespeare üzenete az utókornak: Színház az egész világ, szereplők vagyunk csupán!
.
Száp munka volt???
namihami
@simmering73: 07.50:. Tulajdonképpen akármelyikre. Az Ereszesnél szinte mind hitelesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.