A ceglédi sportoló a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos súlycsoportjában lett olimpiai bajnok, azonban a sikerének nem mindenki örült felhőtlenül. 

Túlságosan dudorodik elöl Lőrincz Tamás birkózómeze, kiakadt egy szervezet
Fotó: Nem tehetsz róla, tehetsz ellene

A Blikk írta meg, hogy a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű Facebook-csoportban ugyanis az alábbi bejegyzés jelent meg, mely azt kifogásolja, hogy az egyik hazai cég Lőrincz Tamást ábrázoló sportkártyáján az olimpiai bajnok alsó fertálya túlságosan hangsúlyosan szerepel.

Amit minden további nélkül láthatnak a gyerekek... Persze, nem a meztelenség és a test tabusítása a cél, de ez egy mégiscsak egy túró rudi reklám. Ti mit gondoltok, miközben a Hupikék törpikék tizenkettes karikát kap?

– tette fel a kérdést a Facebook-oldal szerzője. 

Forrás: Blikk.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
Egy szervezet?! Ha nem tetszik, be lehet kapni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@durbincs: Rácuppannál, buzigyerek? Nektek illiberális ganajoknak ómióval együtt állandóan a fasz körül jár a gondolatotok.
jesz
ezzel a durbinccsal felesleges vitázni...ez az egész durbincs egy álnév, egy teszt, melyen keresztül elemzik a hozzászólók vérmérsékletét...
teuton57
A legjobb szöveg a kartyan: "állóképesség"!!! Na ez aztan tenyleg gyerekeknek valo reklam... Erre ugye nem vonatkozik a homofob törveny gyerekvedelem cimszoval...
Emmersson71
@Borsó: Én alapvetően teszek rá, miben sportolnak a versenyzők - nem igazán nézem az olimpiát, a birkózásnál pedig elkapcsolok. Engem taszít ez a "skin on skin" összedörgölőzés két pasi esetében.
De! Fotózáskor nem lehettek volna egységesen nemzeti melegítőben? Vagy mellkép is készülhetett volna az olimpikonjainkról.
Mondom, leszarom..de azért elegánsabb lett volna.
terlasz
A kidudorodó szerény fütyi mellé pöttyös felirattal rudit reklámozni leginkább a kiéhezett hölgyek körében kellene és nem a gyerekeket megcélozva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.