Újra áll a bál a brit uralkodói család háza táján. Ezúttal II. Erzsébet harmadik gyermeke, András, yorki herceg lett pellengére állítva egy állítólagos szexuális zaklatás ügyében. 

Virginia Giuffre a manhattani bíróságon nyújtott be keresetet, amelyben azt állítja, 6 éves korában beszervezték a néhai amerikai milliárdos, Jeffrey Epstein fiatalkorú lányokból álló hálózatába, akiket aztán Epstein és barátai szexre kényszerítettek. Guiffre azt mondta, hogy Epstein többek között András hercegnek is „kölcsönadta” őt – írja a Telex.hu.

Szexuális zaklatással vádolják a brit uralkodói család egyik tagját

Forrás: JOHN THYS / AFP

A kereset szerint Epstein, Maxwell és András herceg arra kényszerítették a felperest, aki ekkor még gyermek volt, hogy akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesítsen András herceggel.

Giuffre azt is állítja, hogy András herceg bántalmazta őt Epstein New York-i villájában és Little St. Jamesben, Epstein magánszigetén. A most 38 éves Giuffre a gyermekvédelmi törvény alapján perli a herceget, mivel akkoriban csak 17 éves volt. „Felelősségre vonom András herceget azért, amit velem tett. A hatalmasok és a gazdagok nem mentesülhetnek a felelősségre vonás alól. Nem könnyen hoztam meg ezt a döntést. Tudom, hogy ez a lépés további támadásoknak fog kitenni” – mondta Giuffre.

Hogy hogyan reagált a 61 éves herceg a vádakra, a Telex.hu cikkében olvasható. 

Forrás: Telex.hu 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hatéves korában beszervezték, ha jól értem, 17 éves volt, amikor bántalmazták azon a bizonyos szigeten. Ez már nem az a kor, amikor az ember nem dönthet a saját sorsa felől.
Azóta eltelt 21 év. Azt már nem is kérdezem, hogy hol volt közben apuka, anyuka, hogyan - mennyiért - tudták beszervezni, és ez az állapot valójában meddig tartott.
Az a problémám ezekkel a nagyon súlyos vádakkal, hogy nem tudni, mennyi belőlük a rágalom, a haszonlesés.
Mindenesetre a királyi családra rájár a rúd. Nem elég nekik Harry és Meghan, András hercegről is szállítják a botrányos híreket. Hogy mi ezekből az igazság, azt csak az érintettek tudják egészen biztosan.
csak úgy....
@Nyírfa: az ügyvédsereg pénzt szimatolt!
Nyírfa
@csak úgy...: Maszlaczky ügyvéd a Kárpáthy Zoltánból: Várkonyi alakította, szenzációs volt mint minden szereplője a filmnek, amelyet annyiszor nézek meg a tévében, ahányszor leadják.
Az ügyvédek világa - kevés kivétellel - a korrupció melegágya.
ESCOBAR
@Nyírfa: Magyarul - legális bűnpártolás!
TASzSz
Pellengérre lett állítva?! Óóóó! S mi baja lesz belőle?! Ejnye-bejnye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.