Molnár Gusztáv az ügy miatt a legtöbb munkáját elvesztette, de szerinte nem történt gyermekbántalmazás.

Hétfőn jelent meg a Blikk online felületén egy cikk, melyben Molnár Gusztáv, a népszerű Drága örökösök sztárjának volt párja, Dancsecs Ildikó azzal vádolta a színészt, hogy közös gyermeküket bántalmazta, emiatt pedig feljelentést is tett a rendőrségen.

Menyasszonya és leendő anyósa Molnár Gusztávot védi, szerintük bosszúhadjárat megy a színész ellen

Fotó: Facebook/Molnár Gusztáv

A lap most újabb cikkel jelentkezett, amelyben Molnár menyasszonya és leendő anyósa kelt a színész védelmére. A menyasszony, Vivien édesanyja, Erzsébet szerint "bosszúhadjáratot" folytat az exe Molnár ellen, mert nem tud túllépni a sértődöttségén. Azt azonban elismerte, hogy mindenki követhet el hibákat, és nem lehet kijelenteni, hogy az egyik fél mindent jól csinált, míg a másik nem. A nő szerint a volt pár, Ildikó nagyon félreértelmezi a bántalmazás fogalmát és nem mond igazat, csak be akarja mocskolni Molnár Gusztávot.

A színész 9 évnyi kapcsolat után, a cikk szerint szinte az esküvő előtt szakított gyermeke anyjával, idén márciusban pedig már Viviennel tervezték a házasságot az eljegyzésük után. Bár korábban Molnár azt nyilatkozta, hogy békében váltak el, Ildikó a Blikk hétfői cikkében arról beszélt, már párkapcsolatuk idején volt olyan, hogy fiával bezárkóztak Molnár elől egy szobába, most hétvégén pedig elszakadt nála a cérna.

Kezet emelt a gyermekünkre, és ez megbocsáthatatlan. Nem fogom hagyni, hogy ez újra megtörténjen, elmegyek a gyámügyhöz, és kérvényezem, hogy csak felügyelettel láthassa a jövőben

- mondta el a lapnak Dancsecs Ildikó.

Molnár Gusztáv párja, Vivien az ügyet kirobbantó Facebook-poszt alatt egy hozzászólásban leírta, hogy a gyerek anyja őt nem kérdezte meg a történtekről, holott ő mindent végignézett és -hallgatott abban a három órában, amikor az állítólagos bántalmazás történt. 

Molnár Gusztáv hétfőn azt nyilatkozta az eset kapcsán a Blikknek, hogy tudomása szerint gyermekbántalmazásért nem, de garázdaságért feljelentést tettek ellene, miután összeverekedett volt párja új barátjával – ő emiatt könnyű testi sértés miatt tett feljelentést. 

A lapnak elmondta, a gyerek ügyében az új baráttal kell egyeztetnie, amit méltatlannak tart. Az ügy miatt ráadásul elvesztette az összes munkáját: egy sorozatban közel egy hónapot forgatott, de onnan azonnali hatállyal kirúgták, jelenteiet mással veszik újra. A színházak nagy többsége pedig lemondta a zeptemberi előadásait, és azon az állásponton vannak, hogy kivárnak, mi lesz az ügyből.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Horizont: Gondolom, az ex-penna körbeturnézta a bulvárt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Horizont: Gondolom, az ex-penna körbeturnézta a bulvárt.
justhpeter
@Emmersson71: Komoly szerződés lehet, amit bulvárhírre alapozva fel lehet bontani.
Nyírfa
Megnézném a munkáltatókat is.
A Me Too-mozgalom és a családon belüli erőszak felderítése iránti igény olyan nem kívánt hullámokat is vetett, amelyek rágalomhadjárattá fajuló konfliktusokat eredményeznek.
Most mondjam, hogy az orbáni trend szerint a makarenkói pofon nemcsak elfogadható, hanem kívánatos is? Sajnos. Ha minden anyát feljelentenének, aki püföli a gyerekét, akkor tele lennének a gyámhatóságok a gyermekelhelyezési ügyekkel. De verni csak az anya verhet, az apának tilos még egy fenékre verés is.
Lehet, hogy sarkosan fogalmazok, de már sajnálom a férfi népet, annyiszor bánnak el velük a valamikor szerelmes vagy csak számító, bármi áron érvényesülni akaró nők.

A gyerek meg issza a levét annak, amit a szülei kotyvasztottak.
Emmersson71
@justhpeter: Lásd még Havas Henrik szerződését az ATV-nél! Két rüfke - Molnár Anikó, Baukó Éva - vádaskodása után szűnt meg a műsora, és a szerződését nem hosszabbították meg.
Emmersson71
@Nyírfa: Id. Orbán hülyére verte fiát, mint látjuk..csak már elévült a bűncselekmény :P
Nyírfa
@Emmersson71: Gondolom, az ATV-nek kapóra jött a vádaskodás - talán ők rendelték meg? - , így megszabadulhattak Havastól.
Ha bizonyossá válna, hogy orbán verte/veri a feleségét, a fiát, hogy mentális problémákkal kezelik Grazban , vajon kitartanának-e mellette a fideszfanok? És itt nem a mihazánkos fociultrákra gondolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.