Egy szabálytalan parkolás miatt indult a purparlé, Gáspár szerint "le is cigányozták" őket.

A Blikk cikke szerint Gáspár Győző azt állítja, hogy közterület-felügyelők támadták rájuk és alázták meg őket, és még " le is cigányozták" őket, de 30 ezer forintos helyszíni bírságot is kaptak. 

Közterületesek alázták meg Gáspár Győzőéket, állítja a celeb

Fotó: YouTube/TV2

Gáspár a lapnak elmondta, jogorvoslatot akar az ügyben, de azt ugyanakkor elismerte, hogy tényleg szabálytalanul parkolt, ám a bánásmódot és az összeget vitatja.

Fel vagyok háborodva! Komolyan itt tartunk 2021-ben, hogy azt kiáltják ránk a közterületesek az utcán, hogy cigányok vagyunk? Azok vagyunk, mindenki tudja és akkor mi van? Az elmúlt 21 évben engem ilyen faji megkülönböztetés még nem ért. Az pedig vérlázító, hogy 30 ezret fizettetnek velünk, azzal a felkiáltással, hogy mert benne vagyunk a tévében, telik rá

- mondta el a lapnak az eset saját verzióját Gáspár Győző, aki egy fővárosi csárda előtt parkolt le szabálytalanul pár percre, egy tortát adott át, amikor lecsaptak rájuk a közterület-felügyelők.

Egy másik autó is ott állt, a csárdából úgy hallottuk, hogy úgy egy órája, mégis csak miattunk rohantak ki, ahogy megláttak minket a kamerán. Életveszélyes volt az egész és megalázó. A vendégek mind hallották, hogyan beszélnek velünk, Beát is szinte kirángatták a kocsiból

- magyarázta Gáspár Győző a Blikknek, aki szerint a 30 ezres büntetéssel csak példát akartak statuálni vele.

Mert nekünk sok pénzünk van, biztos ki tudjuk fizetni... Nem hagyom annyiban ezt az egészet! Megkerestem a közterület-felügyeletet, de múlt hét óta nem kaptam választ (...) Szégyen és gyalázat, ahogy megtámadtak minket, most pedig lesöprik az asztalról az ügyet. Személyes találkozót kértem, de se a leveleimre és most már a telefonhívásaimra sem válaszolnak

- mondta el a celeb, aki nem kéri vissza a pénzt, helyette inkább egy alapítványnak fizetné be a büntetést.

A Blikk megkereste az óbudai közterület-felügyeletet az eset kapcsán, ám egyelőre még nem kaptak választ.

Forrás: blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Egy ilyen hülye fasz sztár nálunk!Jellemző a két hazai TV csatornára okádják a senkiházi tahókat!Jellemző védekezés:azért mert cigány vagyok?Nem azért bunkókám,azért mert gyökér vagy!
terlasz
Én is kaptam már 30 ezres büntit a közterületesektől, pedig nem vagyok cigány és még a tévében sem vagyok benne.
cirip
Arról persze nem ugat ez a tahó, hogy vajon MIÉRT alakult úgy, hogy erre sor kerülhetett?

A tippem: A közterületesek nem egyből cigányoztak. Nyilván szóltak a szabálytalan parkolásért, erre jó cigány szokás szerint még gáspórnak állt feljebb, a hangnem nyilván nem volt megfelelő, ...Szóváltás, amire aztán megkapta a maga beosztását. Ha udvariasan válaszol és szó nélkül odébb áll, sőt esetleg elnézést is kér: nincs az a közteres, aki CSAK ÚGY...lecigányoz bárkit.
Ok és okozat!! Te ostoba, nagyképű ...

Gondolom, ennyi.
Az is jellemző, hogy a TV-ben óbégat, ...Mindig CSAK más a hibás, naná! MIért nem meglepő? :p
Emmersson71
Botrány, ahogy lebukott Gáspár Győző, mégis tovább hazudozik

Az óbudai közterület-felügyelők megvizsgálták a Győzike panaszát, kiderült, úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Mint arról a Nap híre beszámolt, Gáspár Győző és felesége, Bea a minap szabálytalanul parkolt egy óbudai étterem előtt. Ezért a közterületesek megbüntették 30 ezer forintra, mire ő telekürtölte a sajtót, hogy cigánynak nevezték őket, a feleségét pedig kirángatták a kocsiból.

Csakhogy a hang nélküli videófelvételen az látszik, hogy intézkedés közben Bea asszony végig a kocsiban maradt, és Győzike volt az, aki temperamentumosan magyarázva, hadonászva követte a felügyelőt – írta meg a Blikk.

Gáspár Győző azonban bocsánatkérés helyett továbbra is hajtogatta a magáét.

– Ebben az országban bármit meg lehet tenni! (…) Nem engedem lezárni az ügyet. (…) Szereztem két tanút is, aki készek engem igazolni, mert megyek a rendőrségre és feljelentem őket – nyilatkozta a lapnak Győzike.

www.naphire.hu/botrany-ahogy-lebukott-gaspar-gyozo-megis-tovabb-hazudozik/
csipetke
"Le is cigányozták őket". Hát ha egyszer azok,akkor nehogymá' megsértődjön ezen...
Virág Árpád
A bőröd színe, illata is az, meg CIGÁNYUL viselkedsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.