Az énekes a közösségi oldalán árnyalta a képet. 

ByeAlex kiakadt a bánki koncertszervezőkre: "kurvára szégyelljék magukat!"

ByeAlex egy hosszú posztban írta le a Bánki-tónál történt botrányról a véleményét. A zenész és csapa az utolsó utáni pillanatban, negyedórával a koncert kezdése előtt lemondta a fellépést és nem állt ki a közönség elé a színpadra.

"Akkor most reagálok 1x és utoljára a legutóbbi posztom kapcsán, hiszen többen itt azt hiszik, hogy eddig azért nem tettem mert fosok valamitől. Mitől kellene? Én teljesen őszintén, és elnézést kérve megfogalmaztam, hogy igazából a szervezőbrigád, akik az esemény hivatalos oldalán keresztül gusztustalanul uszítják ellenem az embereket, nem tettek eleget egy rakás pontnak, ami a szerződésünkben ott állt benne sorban"

- írta az énekes a posztban, aki leírta azt is, hogy a szervezők még az utolsó pillanatban is lódítottak és értetlenkedtek. 

"Esetünkben még azt is szétkamuzták a szervezők, hogy lehet-e vizuált hoznunk! Amire azt mondták, hogy NINCS ELÉG ÁRAM! (Közben azóta már láttam képeket ott megépített színpadokról.) Ezt is elfogadtuk, pedig én már nemigen szeretek enélkül fellépni, mert lehet itt kommentekben gúnyolódni rajtam, de igen, azt hiszem tartok ott, hogy ha már odaviszem a cuccaimat, a stábomat, a zenekaromat, és a dalaimat, akkor elvárhatom azt is, hogy ne basszanak át"

- folytatta ByeAlex, majd így zárta sorait:  

"Azok meg akik aztán azzal zsarolnak, hogy én nekem Bánkkal lenne bajom, kurvára szégyelljék magukat! Én Bánkra visszatérő vendég vagyok! (...) Bánk az egyik kedvenc városom, és rohadtul örültem neki, mikor a meghívást megkaptuk! A fiúknak meséltem, hogy életük egyik legszebb helyén járnak majd. De ez van… ez történt. Remélem a szervezők ebből tanulnak majd, és nem állítanak többet ilyen kellemetlenségek elé egy előadót és közönséget sem. Ennél többet nem tudok erről mondani. Szeretem a közönségünket és ők ezt tudják is!"

Forrás: Blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
A nagy énekes celeb megsértődött.
Már akkor senki volt amikor még volt valaki.
sokanvagyunk
"Bármilyenek is voltak a technikai feltételek, a többi fellépőt semmi nem zavarta, Alex előtt és Alex után is megtartották fellépéseiket." - Alexnál úgy látszik a minőség nem a dalaiban vagy torkában van, hanem valami áramzabáló technikában.
Emmersson71
@sokanvagyunk: @kulabombaafityiszre: Tök mindegy, ki az előadó, ha a szerződésben rögzítettek nem teljesülnek, akkor jogos, ha nem lép fel!
Az más kérdés, hogy ki a faxom kíváncsi ByeAlex produkciójára?!
balos
@Emmersson71: @Emmersson71: Van ilyen réteg,bár eléggé égő,hogy úsznak a nemzethy fos tetején!
istván irén
ő az igazi nemzeti fos, csak az a baj ,hogy ez a gej alex jobban keres a semmire mint 1 orvos, de sorolhatnám

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.