„Minket nem zavartak a muskátlik” – írja a New Level Empire frontembere, Zola. 

Zenészkollégái is odaszúrtak ByeAlexnek, miután leszólta a Bánki Nyár helyszínét, és nem lépett felFotó: MTI/Komka Péter

Szombat este elmaradt a ByeAlex és a Slepp koncertje Bánkon, amit az énekes azzal indokolt, hogy a szervezők nem teljesítették, amiben a technikai körülményekre vonatkozóan a szerződésben megállapodtak. A szervezők is közleményt adtak ki, amelyben kifejezték sajnálatukat az elmaradt koncert miatt, és megígérték, hogy a jövőben körültekintőbben szervezik a Bánki Nyár programjait.

A történtek után ByeAlexet feltehetőleg sok támadás érhette, az énekes ugyanis vasárnap egy hosszú bejegyzéssel jelentkezett, amelyből ismételten az derül ki, hogy továbbra is a szervezőket okolja azért, hogy nem tudta megtartani a koncertet, de hangsúlyozza, hogy Bánkot szereti, és szégyellje magát, aki mást feltételez – írja az index.hu.

ByeAlexszel ellentétben a fellépő New Level Empire csapatának teljesen mások voltak a tapasztalatai Bánkon, és egy posztot is írtak arról, hogy mindennel tökéletesen elégedettek voltak. Az együttes énekese a Facebook-oldalán állt ki a Bánki Nyár szervezői mellett, posztjában méltatva a vízi színpad környezetét.

Ilyen helyen időt tölteni. Ilyen helyen zenélni. Ilyen környezetben együtt bulizni a közönséggel. Aki nem vágyik erre, az nem normális. Elképesztően szerencsések lehetünk, hogy nekünk ez időnként megadatik. Tegnap este átélhettük. Nagyon hálásak vagyunk a bánki közönségnek, hogy velünk voltak!

– olvasható Zola posztjában, amelyben azért finoman, de érezhetően odaszúrt ByeAlexnek is:

Minket sem a háttér, sem a muskátli, sem a színpad, sem az emberek nem zavartak… KÖSZÖNJÜK.

Forrás: index.hu
Fotó: MTI/Komka Péter

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Itt nem a "tapasztalatról" van szó!
Ha a szerződésben megállapodunk, hogy parkettázott lakókocsiban akarok a fellépés előtt pihenni, gleccserből nyert vizet inni és félmeztelen kubai lányok húzzák a kocsit, akkor azt köteles a szervező betartani, ha aláírta!
Mellesleg elnézést kértek, ahogyan olvasom...

"...kifejezték sajnálatukat az elmaradt koncert miatt, és megígérték, hogy a jövőben körültekintőbben szervezik a Bánki Nyár programjait."

Az más kérdés, hogy ki kíváncsi ByeAlex vagy akár a New Level Empire produkciójára ;)
Málna
@Emmersson71: Egyetértünk. Most az egyszer.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.