Mióta Harry herceg és Meghan Markle kiléptek az angol királyi család kötelékeiből, ha lehet, még több támadás éri őket, mint azelőtt. 

Míg az elmúlt egy évben a pár 700 ezer követőt veszített az Instagramon, addig Vilmos herceg és Katalin hercegné 1 millió új követőt szerzett magának, sőt a királynő profilja 1,3 millió fővel nőtt. A királyi szakértők szerint ennek az az oka, hogy az embereknek elegük van Markle és párja botrányaiból – írja a Velvet.hu.

Sokan hipokratának tartják Meghant és Harryt, ez a következménye

Fotó: GLYN KIRK / AFP

Mióta Harry hercegék bejelentették a királyi családból való kilépésüket és az Egyesült Államokba költöztek, rohamosan csökken a népszerűségük. A helyzetet tovább rontja, hogy férj és feleség egyaránt olyan kijelentéseket tesz a családjuk ellen, mellyel alaposan magukra haragítják az alattvalókat.

Azt mondják az embereknek, hogy legyenek együttérzőek, pedig egyikük sem könyörületes a saját családjával szemben. Panaszkodnak az éghajlatváltozásra és azt mondják, legyünk zöldek, mégis magánrepülőgépekre pattannak. Az emberek úgy döntöttek, hogy nem értenek egyet a viselkedésükkel, és inkább kikövették őket.

– nyilatkozta a királyi szakértő, Angela Levin. 

Forrás: Velvet.hu 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A cikk címében nem szerepel a helyesen hipokrita kifejezés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.