Gáspár Zsolti gőzerővel készült az esküvőre, korábban azt is elmondta, hogy kétszázhetven fős lagzit terveznek, azonban a Blikk értesülései szerint ez most mégis elmarad.

Elmarad Gáspár Zsolti esküvője
Fotó: TV2

Farm VIP gazdája korábban büszkén újságolta, hogy augusztus utolsó szombatján oltár elé áll gyermekei édesanyjával, Ménivel, a ceremóniára mégsem kaptam meghívót azok a hírességek, akiket Zsolti korábban említett, hogy mindenképp ott lesznek a vendégek között.

Olvastuk, hogy lesz a nagy lagzi, és hogy szeretnék, ha mi is ott lennénk, de se meghívó se semmi nem jött. Nem is értjük az egészet

- mondta a Blikknek Zsolti egyik ismerőse.

Az ifjabb Gáspár fivér 27 éve vette el kedvesét, Ménit, s bár korábban arról mesélt a tévés, hogy megújítják a fogadalmukat, a Blikk megtudta, hogy valójában nem is házasok, ezt Zsolti is elismerte a lapnak.

Korábban elváltunk, aminek az volt az oka, hogy nem értettük meg egymást.Nem láttuk a közös jövőnket, de a válás után is jóban maradtunk, majd két, külön töltött év után rájöttem, hogy ő életem szerelme

- mondta a Blikknek korábban Zsolti, akit most is megkérdeztek arról, hogy miért marad el az esküvő.

Bár nem kívánt nyilatkozni, elmondta a lapnak, hogy

csúszik a lagzi, mivel pár ruha és szükséges dolog nem érkezett meg időben, ezért kellett egy másik időpontra tenni a szertartást, ám nem árulta el, hogy mikor mondják ki újra a boldogító igent, amely után ismét hivatalosan is férj és feleség lesznek gyermekei édesanyjával.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: TV2

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
S hogy milyen lesz a második házassága? Majd elválik ;)
Kapanyél
Ha az ember egyszer belelép egy sártócsába, előfordul, legközelebb majd kikerüli. Ha belelép még egyszer egy tócsába, az már figyelmetlenség, de, hogy egymás után kétszer ugyan abba a tócsába, na az már ostobaság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.