Schobert Norbert fitneszguru múlt csütörtökön lett rosszul egy kutyasétáltatás után, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A hírek szerint enyhe lefolyású sztrókja volt.

A Blikk cikke szerint naponta több mint 400 kilométert ingáziuk férje, Schobert Norbert kórházi ágya és az Alakreform tábor között Rubint Réka. 

Rubint Réka naponta több mint 400 kilométert ingázik férje és a táborozói között

Fotó: Illusztráció/YouTube/TV2

Schobert Norbi egyre jobban van, ezt a fitneszguru édesanyja is megerősítette a lapnak, amely úgy tudja, várhatóan hétfőn kiengedik a kórházból, ahová azután került, hogy múlt csütörtökön kutyasétáltatás után rosszul lett és mentőhelikopter vitte kórházba. Schobert édeanyja, Judit asszony a lapnak megerősítette, fiának enyhe lefolyású sztrókja volt. 

A cikk szerint Rubint Réka amikor csak teheti, férje mellett van a kórházban, de a hét végén az általa szervezett Alakreform tábor táborozóit sem hagyja cserben, napi 400 kilométernél többet ingázott – holott mindenki megértette volna, ha ilyen helyzetben azt mondja, a férje mellett van a helye. 

„Szinte napra pontosan ismétlődött meg az, ami kilenc évvel ezelőtt. Akkor négy nap alatt ötször jártam meg a Sárvár–Budapest távolságot, mert Norbi veleszületett szívbillentyű-rendellenességének műtéte után hat héttel egy kórházi baktérium okozta fertőzés miatt azonnali életmentő szívműtétre volt szükség. Akkor is épp Sárváron tartottam tábort, így az Országos Kardiológiai Intézet és a Spirit Hotel között ingáztam… megtartva az edzéseket és a szeretet energiájával gyógyítva a Szerelmemet az intenzív osztályon. (...) A Jóisten és az angyalok velünk voltak, mint ahogyan most is …”

- idézi a Blikk a Rubint Réka Instagram-oldalán található bejegyzést, amelyben a fitnesz nagyasszonya azt is hozzátette, hogy 

"Norbi a legnagyobb biztonságban van, a 220 táborozò pedig hiánytalanul élvezheti a programokat!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

Forrás: blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Jajjjjjjjjjjjjjj szegény!! A szívem szakad meg érte!!!:DDD
Kicsit túl van tolva ez az egész!!!
vacsi
Aki dolgozik egy munkahelyen, megteheti, hogy naponta az enyhe agyvérzést kapott férjéhez bejár a kórházba - elnézi ezt bármelyik munkahely is?! Pedig ez lenne a normális!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.