Megkérte, hogy intézkedjen már, hogy megkaphassa végre a Karinthy-gyűrűt és a Petőfi rádió játszhassa végre a "világszínvonalú" dalfelvételeit.

Pár hónapja már tart Galla Miklós humorista és az MTVA harca a Karinthy-gyűrű miatt: Gallát még februárban terjesztették fel a kitüntetésre, de aztán az MTVA ezt visszavonta, miután kiderült, a humorista egy előadásán elővette a nemi szervét. Galla vállalta a történteket, szerinte ez nem sértett meg senkit, mert kevesen is voltak az előadáson, de végül bocsánatot kért az esetért. Az MTVA  azonban eztán sem adta át a Karinthy-gyűrűt, ami ellen Galla már több helyen is tiltakozott, legutóbb egy elég kemény hangú nyílt levelet is közzétett – szedte csokorba az előzményeket a Blikk.

Nyílt levelet írt Galla Miklós Orbán Viktornak

Fotó: Facebook/Galla Miklós

A humorista most újabb lépésre szánta el magát: Orbán Viktornak írt levelet, melyet ugyancsak megosztott a Facebook-oldalán, de a Blikk szerint ebben ismét tagadja, hogy nyilvánosan meztelenkedett volna.

Íme a nyílt levél teljes terjedelmében:

"NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR RÉSZÉRE

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Itt Galla Miklós. A közelmúltban nagyon súlyos sérelem ért. Az MTVA kuratóriuma februárban nekem ítélte a Karinthy-gyűrűt, öt hónapig hitegettek, hogy megkapom, majd júniusban elfogadható indoklás nélkül visszavonták. Az okokkal kapcsolatban kiszivárgott információk szerint: A.: Csatlakoztam Karácsony Gergely 99 mozgalmához, B.: Nyilvánosan meztelenkedtem.

Egyikből sem igaz egy szó sem, semmi valóság alapjuk nincs, teljes fikció mindkettő. Rágalmak.

Hogy ez mennyire így van, azt bizonyítja, hogy az MTVA kuratóriuma egyetlen nyilatkozatomra és a korábbi Nyílt levelemre sem reagált. Úgy vélem, ha bármiféle bizonyíték lenne a kezükben, már előálltak volna vele. De nincs, mert nem is lehet bizonyíték arra, ami nem történt meg. (Ha mégis előállnak valamiféle „bizonyítékkal”, az kizárólag hamisítvány lehet.)

Tisztelt Miniszterelnök úr, egész életemben csak azzal foglalkoztam, hogy a Kedves Közönséget megnevettessem, illetve a dalaimmal szórakoztassam. Kérem, intézkedjen, hogy a negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet megkapjam, visszatérhessek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára a világszínvonalú dalfelvételeimet. Köszönöm.

Nem akarom elhinni, hogy nekem, aki soha életemben nem politizáltam, csak egy kormányváltás után rendeződhet a helyzetem.

Köszönöm figyelmét.

Üdvözlettel:

Galla Miklós"

Forrás: blikk.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Csizmás Kond: @Shikari: Szerintem Graczban ,a klinikán tisztázni fogják egymással..
Szevasztok
Gyürük Ura VI- ik rész, " A Kretén Gyónása"
nezelodo
Alighanem ráérzett a művész úr arra hogy rokon lelkek. Úgy viselkednek mindketten mint a tirpák tiszthelyettes elvtársak a régi seregben, ha valamit kértek tőlük a "nyulak". Ott is az volt a válasz, és ez ma is így van, hogy a f...mat nektek...
Aki Én
@ómió: Hogy ő is elmebeteg. Te is benne bízol.
Clavigo
@Szevasztok: "A kretén gyónása a legfőbb Kreténnek..."...
Dr. Proktor
Nem kell hogy elővegye, ő maga az, nyilvánosan...
simmering73
Aki nem nyal egyszerre, nem kap gyűrűt estére.
ómió
@Aki Én: Most meg őt kevered a bolsi alfajoddal meg saját magaddal, efftársék idiótája!? A ráhazudás még mindig nem "gyümölcsözik", baromarc!? Hát, mi lesz így az efftársi 5-éves tervetekkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.