Dolgoznak a kapcsolatuk megmentésén

A Blikk cikke szerint L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga dolgoznak a házasságuk megmentésén, már randijuk is volt.

Hoppá: L.L. Junior és felesége a szakításuk után randiztak – fotó

Fotó: YouTube/TV2

A cikk szerint Kinga nemrég közös gyerekükkel, Lilivel elköltözött a közös családi házból és szakított L.L. Juniorral, de most újra közeledni kezdtek egymáshoz.

A szakítás után Junior a munkába temetkezett, rengeteg fellépése, koncertje volt, dolgozott és bulizott, de amikor hazament és egyedül volt, rájött, hogy mit veszített. (...) Tudta, hogy neki kell megtennie az első lépést, és bár békében váltak el egymástól, valamint kislányuk, Lili miatt amúgyis folyamatosan tartották a kapcsolatot, időnként találkoztak, ám Junior szeretett volna kettesben lenni a feleségével, ezért randira hívta Kingát. Rég volt olyan, hogy csak maguk lehettek, hiszen egy pici baba mellett ezt nem könnyű megoldani, ráadásul a szürke hétköznapok őket is bedarálták

- mondta el a lapnak egy jól értesült barát.

L. L. Junior az Instagramján osztott meg pár fotót a randiról, amihez az alábbi szöveget írta:

Megkezdődtek a közel-keleti beke tárgyalások. (beültünk közel a Keletihez beszélni) A két fél egyelőre higgadt magatartást tanúsít, az eddig megjelent megtévesztő címlapok, pletykák és kommentek ellenére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés

L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga hét éve vannak együtt, már volt egy-két hullámvölgyük együtt a cikk szerint, amin eddig mindig túljutottak.

Hosszú út vár rájuk, hogy újra egymásra találjanak és párként folytassák az életüket. Szeretik egymást, ez nem is kérdés, de Kinga nem fog egyből visszaköltözni a törökbálinti házba, egyelőre biztosan maradnak a kislányával abban a lakásban, amelyet nemrég vett ki

- árulta el a jól értesült barát a Blikknek. A lap úgy tudja, a rokonok, barátok is drukkolnak, hogy a pár újra egymásra találjon, sőt, L. L. Junior anyja is arra ösztökéli őket, hogy unokája családban nőhessen fel.

A Blikk megkereste mindkét felet, Körtvélyessy Kinga elhárította a lehetőséget, L. L. Junior azonban szűkszavúan nyilatkozott:

Annyi van, amit le is írtam. Dolgozunk a kapcsolatunkon... 

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: YouTube/TV2

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.