A Borkai Zsoltot leleplező videófelvételek szivárogtatója kínosan ügyelt arra, hogy ne hagyjon maga után semmit, ám a profinak tűnő munka közben mégis maradt olyan nyom, ami nehezen magyarázható puszta figyelmetlenséggel. Ez utóbbi Czeglédy Csaba irányába mutat. A HVG360 megszerezte a vitathatatlanul bonyolult ügy nyomozati iratait és átnézte, mire jutott a rendőrség, amikor az Ördög ügyvédje után eredt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy profi vagy ostoba az illető(k) azt nem tudom, de az, ahogy ártunk és qurmányunk az egészet kezeli ls tálalja, aminek a csúcsa, hogy és ahogy a Czeglédit bele kavarták, arra mutat, hogy már elemi szinten is gondolkodás mentesek! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: te miért küldöd be ezeket?...jutalékot kapsz a hvg-től?...kevés a matematikusi fizetés?..
Yoda69
Daniel Peter mar bevalotta hgy o az ordog ugyvedje. Mit kell meg tovabb gorcsolni ezen? A fideSSes fiuk keszulhetnek hogy szepen sorjaban jonnek majd az infok roluk. Szerintem aki teheti meg most menekuljon a sullyedo hajorol, mert jovore mar kemeny bortonevek johetnek azokra, akik benn maradnak a maffiaban.
madlaci66
@Shikari: pontosan melyik fidesesre gondolsz?
Clavigo
@Shikari: Borkait meg kitüntetjük...lóvalagkereszt,,kossuth -díjas filmszínész alakítás,,audi földek,,ecetera..Buta vagy,,mint a rosseb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.