Az énekesnő a görög tengerparton pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait.

Tolvai Reni láthatóan nem egyedül ment Malia városába, ahonnan több fotót is megosztott az Instagram-oldalán. Az egyik képen egy férfi fekszik a hasán, és nem Kállay-Saunders András az – írta meg a Bors.

Tolvai Reni egy ismeretlen férfi társaságában nyaralt Görögországban

Fotó: Instagram

A képről aztán kiderült, hogy az illető Kiss Márk, aki az énekesnő stylistja, aki korábban a TV2 Sztárban sztár című műsorában is dolgozott. Reni és Márk vélhetően a munkakapcsolat mellett nagyon jó barátságot is ápolnak.

Forrás: Borsonline.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@Pálinkás Pál: valóban nem egy férfias alkat
namihami
Nem a legújabb a monitorom, ezért nem a legjobb a felbontása sem.
Ezokból kérek bárkit, akinek ebből egy jobb áll a rendelkezésére, hogy nézze már meg és írja ide, hogy a képen látható bikinialsó mellett árnyékot lehet látni vagy afrikot? Mert, ha igen, akkor a stylist gyorsan adja vissza a pénzt, amit felvett. Még egy meleg stylist (az a gyakoribb--szinte kötelező alkalmazási feltétel) se nézheti jószemmel, hogy az áldozata ekkora afrikkal menjen ki a placcra.
Én tudom, hogy van olyan pasi, aki erre bukik, de azért a ""jóból"" is megárt a sok. Legyen szépen fazonírozva, de ebben nem a ""természetes"" (ellentétlen a műcsöcsökkel) az igazi.
justhpeter
Életfontosságú volt ezt a hírt olvasnom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.