A színésznő-modell még mindig lélegzetelállítóan néz ki. 

Görög Zita fekete fehérneműben indítja be a fantáziát – Még 41 évesen is dögösen pózolFotó: @gorogzita/Instagram

Görög Zita Instagram-oldalára posztolt egy fotót, amelyen szexi, fekete melltartóban és a hozzá paszoló fekete szaténkimonóban pózol egy tükör előtt. A fotó egyébként egy fizetett hirdetést tartalmaz egy fehérneműmárkának, de Zita egy fontos üzenetet is kapcsolt a képhez, ami önmaguk elfogadására buzdítja a nőket. 

Rengeteg cikk jön velem szembe azzal a címmel, hogy mit ne viselj ha elmultál 40, ha túlsúlyos vagy, ha alacsony, ha széles a vállad, ha blablabla.. Túl rövidet, túl hosszút, túl mintásat, túl magasat, túl laposat. Persze mindenkinek más a véleménye. Nekem is. Ha cuki akarsz lenni, légy az! Ha miniben érzed jól magad, húzd fel, ha takargatni szeretnél valamit, takargasd. De mindig magadért öltözködj, ne érezd árnyéknak a tested! Merd magad kifejezni általa. A hangulatod, a gondolataid. Önmagad

– írja a képhez. A színésznő-modell egyébként hamarosan betölti a 42. életévét, és van három gyermeke, de ehhez képest is bomba formában van – ami persze nagyban megkönnyíti önmaga elfogadását.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

Forrás: blikk.hu
Fotó: @gorogzita/Instagram

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Jól néz ki?!?!""
Ebből él. Annyira nem jó szinésznő, hogy az alakításai tegyék emlékezetessé. Néhány jólsikerült kép az autószervizek falán és nem megy ki az arca a köztudatból.
simmering73
Akinek ettől beindul a fantáziája, az recsizzen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.