Ha valaki azon gondolkozott, hogy Tóth Gabi a vasárnapi fellépésen marad-e egykori, vadóc stílusánál, vagy inkább a mostanában felvett, magyar parasztlány irányba mozdul-e el, akkor most megkapja a választ. 

Erre nem számítottunk: ilyen cuccban fog fellépni Tóth Gabi a pápa előtt
Fotó: MTI/Mónus Márton

Amióta csak kiderült, hogy Tóth Gabi az egyike azoknak, akik felléphetnek az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson, az énekesnő a figyelem középpontjában van. Ezen nem változtatott az sem, hogy a legújabb klipjében rendes, magyar parasztlányként jelenik meg a mesés magyar tájakon. 

Az esemény pedig egyre közeleg: Ferenc pápa szeptember 12-én, a budapesti Hősök terén részt vesz a katolikus világesemény záró szentmiséjén. Ez azért is hatalmas dolog, mert huszonegy éve nem volt példa rá, hogy katolikus egyházfő részt vett volna a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. 

A nagy napra nemcsak a résztvevők és a hívők készülnek nagy erőkkel, hanem a fellépők is. Köztük Tóth Gabi, aki a pápa előtt fog fellépni. A blikk.hu kiderítette, hogy az énekesnő milyen összeállításban fog színpadra lépni. 

A matyó népművészet mintegy 150 éves múltja előtt tiszteleg a Sugarbird minden egyes Czukormadár kollekciójával. A hétvégén sem lesz ez másként, hiszen Tóth Gabi a pápa tiszteletére tartott fellépésen egy ilyen, hagyományos és magyar érteket képviselő ruhában lép színpadra, büszkén hirdetve világon a magyar tradíciókat, csaknem 120 országban élőben közvetített televíziós adásokon keresztül – írja a blikk.hu.

Íme a ruha, amit kifejezetten erre az alkalomra terveztek Gabinak:

Erre nem számítottunk: ilyen cuccban fog fellépni Tóth Gabi a pápa előttFotó: blikk.hu/Sugarbird

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Mónus Márton

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Gondolom főkötő azért nincs hozzá, mert ahhoz fő is kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@CsipkeRózsa: Nem kell bántani. Az ilyen középszarok eltűnnek a süllyesztőben, ha nincs levajazott fellépés.
Gazella
Visitós majom nem illik ebbe a ruhába.
gina
A ruha szép,de az egész szinház amit rendeznek undoritó !!!
karma1
Ezen a kepen pont ugy nez ki, mint egy drag queen, mielott folveszi a parokajat. Rettenetes! De nem is a kulsejevel van annyira baj, inkabb a fidesz altal nagyrahizlalt es - dijazott onbizalmaval, amihez azert nincs akkora tehetsege, amennyire celebet csinaltat magabol...:( Par ev, es maris sullyeszto...
fergeteg
gina ! Tőled undorítóbb seggfej nemigen létezik. Ha nő vagy akkor egy undorató picsa se vagy.
namihami
Ha vége, akkor igyekezzen ettől a maskarától gyorsan megszabadulni, mert a végén még egy faluszéli búcsúban valami cigányasszony megveszi matyó babának és kiteszi a putriban a komódra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.