Schobert Norbi nemrégiben kórházba került, miután sztrókot kapott, de az állapota napról napra javul. 

Lassan teljesen felépül a sztrókból: Schobert Norbi visszatér a képernyőre, nem is akármilyen műsorban
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Norbi állapota napról napra jobb, már sétálni is mehet, de kizárólag pulzusmérővel. A fitneszguru szerint a rosszullétéből semmire sem emlékszik, s az sincs meg neki, amikor kórházba szállították. Az viszont mostanra már biztos, hogy az állapota kielégítő, olyannyira, hogy Norbi nemsokára A Konyhafőnök című műsorban tér vissza, hogy megmérettesse magát; erről az RTL Fókusz című műsorában beszélt – írja a blikk.hu

A Konyhafőnök új évadának forgatása már javában zajlik, és bár már felvettek Norbi nélkül néhány részt, ő sem fog kimaradni a műsorból.

Az állapota lehetővé teszi, hogy folytatssa a forgatást, természetesen rendszeres kontrollvizsgálatok mellett. Emellett a stáb is különösen figyel arra, hogy Norbit kíméljék, ne terheljék túl, valamint folyamatos orvosi felügyeletet is biztosítanak a forgatáson. Emellett Réka is mindenhova elkíséri.

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
mindegy mit, miben, csak szerepeljen...igaz, kevés ember áll fel a sztrókból, ő él a szerencséjével...
gina
Jaj már remélkedtünk, hogy végre eltünik a felszinről, de nem,,
simmering73
"...az általa is hirdetett ketogén étrend, pláne olyan erősen feldolgozott élelmiszerekkel, mint amilyenek az ő termékei, nem egészséges. Aki ezt követi, a sztrókot, szív- és érrendszeri megbetegedéseket kockáztatja még akkor is, ha a ketogén étrend segített neki lefogyni… "
www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/idegrendszeri-betegsegek/schobert-norbi-rossz-etrendje-miatt-kaphatott-stroke-ot-egy-orvos-szerint/q1f88r3?utm_source=related&utm_medium=www.blikk.hu&utm_campaign=widget-1868004

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.