Ti mit gondoltok?

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Olyan mint a varacskos disznó! Olyan ronda, hogy már szép!
gina
Jellemzó erre a kormányra, izléstelen, mocskos , semmit nem kimél, sem állatot sem embert beteges állatok ..
namihami
Mint minden, ez is csupán nézőpont kérdése. Ha fizetted, akkor ronda, ha kaptad a ""műért"" azt a kis pénzt, akkor gyönyörű.
A kifizetőhelynél betöltött pozíciód határozza meg az ízlésedet. Az ablak előtt (kiosztják) szép, az üveg mögött (beteszik) ronda.
karma1
Jezusmaria! MIEZ??? Mondjuk errol a borzalomrol nem velemenyt kell mondani, hanem a kitalalojat es a megtervezojet kene azonnal zart intezetbe vinni, mert ez maga a borzalom!
Nalunk szinte minden csaladban van vadasz, szabadon elo, vadaszhato szarvasok es ozek, vaddisznok is vannak, amiket mindenki vadaszhat, de itt ugy valagbarugnak meg azt is, aki ezt kiagyalta, hogy a laba nem erne a foldet!
Micsoda rettenet ez? Micsoda perverz gondolat alapjan szuletett ez meg?
Bocsanat, de nekem Auschwitz jutott az eszembe, ahol az emberek csontjaibol voltak ilyen halmok emelve, meg kulon a mufogaikbol, szemuvegeikbol, meg egyeb apro ertekeikbol...
Beteg elmek tobzodasa egy beteg vilagban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.