Tóth Gabi volt ma a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik sztárfellépője. A Sugarbird kollekcióban fellépő énekes módosította az Az én szívem című száma refrénjét: erdőben szeretkeznénk kezdetű sorát erdőben ölelkeznénknek énekelte. Nyilván a pápa miatt tették szalonképessé a szöveget.

Tóth Gabi egyházi énekeket is előadott, teljes népzenekari háttérrel: volt koboz, hegedű, de nagybőgő is. Az énekesnő férje, Krausz Gábor igencsak büszke feleségére.

Nagyon büszke vagyok rád

- osztotta meg Krausz Gábor felesége Ferenc pápa szentmiséje előtti fellépése pillanatait.

Forrás: Blikk.hu, HVG.hu

Címlapkép: Instagram 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Uramfia, hogy néz ki szegényecském. Transzvesztitából teliszart zsákká változott. Szerencsétlen férjét nem irigylem egy pillanatig sem. Egy kérdés: mennyit kapott a közpénzből mindezért? Csak mert gyakorlatilag senki nem akarta őt ott látni. De mit számít a köz véleménye, ugye… lényeg, hogy a nyelve Orbán segglyukában legyen. Azért csak kíváncsi vagyok, hogy mennyiért adta el magát.
gina
Ha nem tudnánk hogy magyarul énekel. lehetett volna kinai is, hallgasd meg mind kettőt ---- youtu.be/jJfCI3FL9WI hát nagyon szánalmas volt
Eladott Ország
Tóth Gabi, micsoda változás, de már itt is látszott rajta micsoda keresztény. Én eddig azt hittem, hogy csak a kommunista diktatúra divattervezői voltak végtelenül primitívek, gagyik és ízléstelenek. Ez a műmatyó ruha, ez retinaszaggatóan ocsmány. Nem értem, hogy ha matyóba akarták öltöztetni, akkor miért nem matyóba öltöztették. Az legalább kinézett volna valahogy. Ehelyett ráadnak egy ilyen bizarr izét, aminek a szabása amish, a hímzése kalocsai, és úgy néz ki benne a leányasszony, mint egy két lábon járó indentitászavar.
uploads.disquscdn.com/images/7781147c11350facfb88be5849b2198a1407752f714630802e9446e38fb0d1af.jpg?w=800&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.