Schobert Norbi negyedszerre is feleségül veszi Rubint Rékát.

Schobert Norbi jövőre újranősül
Fotó: MTI/Kallos Bea

A sztárpáros jövőre ünnepli huszadik házasság évfordulóját, amit szeretne méltóképpen megünnepelni. Ezért úgy döntöttek, hogy újra – immáron negyedik alkalommal – kimondják a boldogító igent.

Mint ismeretes, a házaspár mostanában nehéz időket élt meg, ugyanis Norbi sztrókot kapott, ami miatt féloldalas, illetve a beszédközponti bénulást is kapott. A fitneszguru mostanra szinte teljesen felépült, jelenleg tünetmentes.

A pihenés azonban még mindig nem tartozik az erősségei közé. Jelenleg teljes életmódváltást tervez, kevesebbet sportol és igyekszik kevesebbet idegeskedni, de máris újra belevágott a munkába. Ahogyan a borsonline.hu értesült róla, a napokban is egy tévés forgatáson vesz részt. A lap arról kérdezte Norbit, mit terveznek jövőre, huszadik házassági évfordulójuk alkalmából. 

Jövőre lesz a húszéves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát, ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül. (...) Ebben a percben csak abban vagyok biztos, hogy szeretném, hogy újra megerősítsük a házassági fogadalmunkat. Negyedszer. Ez Rékának és nekem is fontos dolog az életünkben

– nyilatkozta a lapnak.

Forrás: borsonline.hu
Fotó: MTI/Kallos Bea

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Csinálj amit akarsz csak tünj el a nyilvánosság elól, senki nem kiváncsi rátok,
karma1
Annakidejen nalunk a Franzstadtban, amikor egy fiu azt mondta, hogy "ujjra nosulok", akkor vigyorogva indig felmutatta a kozepso, "hazaselet-ujjat", es jot rohogott a sajat viccen - na meg a haverok is!...:)
lassan mar norbika is csak az "ujjara" tud nosulni, foleg, ha kimelnie kell magat es az egyes testreszeit,...na meg mar 20 ev utan?!...:o))))
Egyebkent a cikkcimektol is kivagyok: szenzacionak hozzak fol, holott eppen negyedszer akarja csinalni! Haver, ott a bulvarfirkaszatban tudhatnad, hogy elso alkalommal, kiserlet, masodszor ujraprobalkozas, harmadszor gyakorlat, negyedszer rutin! Ha a 25 eves hazassagi evfordulokon is el akarod venni a mar szazszor elunt asszonyodat, az meg mar maga lesz a kenyszer!...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.