A rajingó márcsak ilyen "hun rajong, hun meg nem", amit viszont ez a csoport jelez arra érdemes odafigyelni, ezt tette Tóth Gabi is, csak rossz felé indult el legalábbis a Respublika cikke szerint. Így látja a közelmúltat az énekesnő.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Talán nem is azért bántanak, mert "keresztény" vagy! Hanem azért, mert ez jelenleg egy felvett manír, most ez a trendi jobboldalon. A hit nem hivalkodik! Csak a státusz keresztényeink reklámozzák a hitüket!
Pálinkás Pál
nem azért bántanak, hanem azért mert NER qrva lettél...
Eladott Ország
A népviseletbe öltözött szendeszűz menyecskeke. A probléma valószínűleg pontosan itt van. Ugyanis az emberek tudják hogy ezt képmutatás, ez nem belülről fakad. Arcal előre a jobboldal támogatásáért, nyílvánosságáért és nem mellesleg azokért a lehetőségekért, amit a jobboldal tud jelenleg megadni. Üvölt az egész produkcióból a képmutatás és valljuk be őszintén a minőséget is hiába keressük Tóth Gabi legújabb dalában.
i2.wp.com/balramagyar.hu/wp-content/uploads/2021/09/toth_gabi_feneke.jpg?resize=570%2C500&ssl=1
Nessy
Talán nem is azért bántanak, mert "keresztény" vagy! Hanem azért, mert ez jelenleg egy felvett manír, most ez a trendi jobboldalon. A hit nem hivalkodik! Csak a státusz keresztényeink reklámozzák a hitüket!
kereső
@Nessy: Hááááát 'sic!) igen, a legtöbb ember a hitét és hazaszeretetét nem a száján, hanem a szivében hordja, és nem hivalkodik vele.
Eladott Ország
Tóth Gabi, micsoda változás, de már itt is látszott rajta micsoda keresztény. Én eddig azt hittem, hogy csak a kommunista diktatúra divattervezői voltak végtelenül primitívek, gagyik és ízléstelenek. Ez a műmatyó ruha, ez retinaszaggatóan ocsmány. Nem értem, hogy ha matyóba akarták öltöztetni, akkor miért nem matyóba öltöztették. Az legalább kinézett volna valahogy. Ehelyett ráadnak egy ilyen bizarr izét, aminek a szabása amish, a hímzése kalocsai, és úgy néz ki benne a leányasszony, mint egy két lábon járó indentitászavar. Ez a minimumszint ahhoz, hogy valaki a halhatatlan fidesz-rajongók körébe bebocsátást nyerjen. Ezekhez csapódik mostanság a kortárs nemzeti popszakma több tagja is, mint például az érettségivel és saját gondolattal nem rendelkező, ám most éppen a magyar Madonnaként aposztrofált Tóth Gabi, valamint a pár napja Kossuth-díjjal kitüntetett Nagy Ferenc is. Persze még akármi is kiderülhet, a Magyarságkutató Intézet fedezte fel az afgán rokonságunkat, előfordulhat, hogy az ősök megfordultak máshol is, még az is lehet, hogy egyenesen Krisztustól származunk, így mi vagyunk a legigazibb keresztények, így nem mindegy, hogy szeretkeznénk” vagy “ölelkeznénk."
uploads.disquscdn.com/images/7781147c11350facfb88be5849b2198a1407752f714630802e9446e38fb0d1af.jpg?w=800&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.