A valóságshow-sztár keményen üzent az énekesnőnek. 

Baukó Éva durván nekiment Tóth Gabinak, ezt írta: "Kezeltesse magát!"

Fotó: Baukó Éva/Facebook

Tóth Gabi az elmúlt hetekben rengeteg támadást kapott a hirtelen jött népies, vallásos stílusváltása miatt, aminek az apropója nyilván az volt, hogy az énekesnő fellépett Ferenc pápa múlt vasárnapi miséje előtt. 

Az énekesnő nemrég reagált a vádakra, és arra kérte az embereket, hogy ne bántsák őt a hite miatt. Ez nem hatotta meg Baukó Évát – sőt, a Való Világ egykori játékosa elég megalázó módon üzent Tóth Gabinak. 

"Pfuuu de k*rva unalmas!!! “Aki kur...nak áll, ne csodálkozzék , ha megb@sszák!” Engem 10 éve bántanak sokkal durvábban de nem picsogok!! Abból a sok pénzből, amit most kap menjen el és akkor kezeltesse magát! Hány Tóth Gagyi cikket toltok még a pofánkba? Tud valaki mondani egyébként egy olyan számot, ami nagy slágere volt??? Már azt képzeli magáról, ő a következő Cserháti Zsuzsa? inkabb maradj csendben, most màr és nyújtogasd a nyelvedet a kereskedelmi televíziókban, aztán meg ülj be O.V. kisbuszàba és vitesd át magadat a Hősök terére kereszténykedni. Útközben fel is hívhatod a TV2 programigazgatóját, hogy az új bársony foteledről beszéljetek ..( természetesen a rád jellemző közönségeséggel )”

- írta Baukó Éva a közösségi oldalán.

Forrás: promotions.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@Gulyás: Ne álmodozz beteg idióta...
gina
@Gulyás: Ez már jobb, Neked is BUÉK
gina
@Shikari: Tudod istenitsd csak azt a sarki ribancot alja pöcegödör stilusa mint a tiéd, hahaha megérted vele egymást Gabika a szégyen maga mint te is 1 Bites panelproli
Gulyás
@gina: Ez már jobb? Mihez képest?!

"Bárki messze lehet töle,mert Gabika nivója a WC csészétöl is messze van,,egy csóró primitiv alja proli stilus,, te idióta fideszköcsög..."

Na ezt hagyd itt 2022-ben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.