Miután Zalatnay Sarolta látványosan aláírta a "Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!"petíciót, beindultak a találgatások.

Megszólalt Zalatnay Cini a kormánytól kapott 10 millió és az aláírt petíció kapcsolatáról

Az egyik lehetséges okot a napi.hu vetette fel, miszerint az énekesnő a közelmúltban 10 millió forintos támogatást kapott Kásler Miklóstól 

az életmű koncertkörút megvalósítására.

Zalatnay most a Blikk kérdésére igyekezett tisztázni a dolgokat:

„Mindig is hirdettem, hogy nem foglalkozom politikával. Ebben az esetben sem álltam politikai akció mögé, a tetszésemet és a nemtetszésemet fejeztem ki. Itt most az utóbbit, mert elegem van a gyűlölködésből. A véleményemet továbbra is elmondom, akinek ez nem tetszik, az mehet isten hírével. Szerencsére sokkal több a szeretet, mint a negatívum az irányomba a rajongóim részéről"

- szögezte le, majd még hozzátette:

„Nagyon elszomorít, ahogy egyesek erre a hírre reagáltak. Nem kaptam semmiféle előnyt azért, mert aláírtam a petíciót. Szép is lenne, ha 10 milliót érne az aláírásom! A pénzt nem a zsebembe adják, a turné minden egyes elemével el kell számolni.”

Cini egyébként néhány éve még azt mondta, hogy gyűlöli a politikát. Talán emiatt kavart fel akkora indulatokat az Aradszki András érdi képviselő által megosztott fotó.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Facebook/Aradszki András

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Amennyire még emlékszel a 70-es évekre akkor mára nem lennél koldus. Vissza éltél a neveddel.
operett-törzs
A te korodban,alkatoddal,s reped-fazék rikácsolásoddal Cini, nem turnéra, embereket riogatni, hanem elbujdosni kellene, nem pedig adómilliókat elherdálni ! Ha már nem tudod felmérni, hogy neked s az éneklésnek már "KAMPÓ", ahogyan bálványod szokja mondani ! S az elszámolást pedig felejtsd el, ugyanis a te elszámolási módszered Kalocsára vezet !
lampa laz
Te is leültél a jutalomfalatért mint a kutyáid. A falunapok keretében lesz igény rád bőven, így kiélheted "az életmű koncertkörút"-adat.
fűre lépni szabad
"Mindig is hirdettem, hogy nem foglalkozom politikával. Ebben az esetben sem álltam politikai akció mögé, a tetszésemet és a nemtetszésemet fejeztem ki. Itt most az utóbbit, mert elegem van a gyűlölködésből."

Miről beszélsz te ronda, dagadt vén kurva?
Fénykép van róla(d), baszd meg!

Mert a szélső jobboldalra csúszott Fidesz arról híres (szegedieknek, parasztoknak és műértőknek: hírös) az egész világon, hogy nem kelti a gyűlöletet, hanem egyfolytában a szeretetről és a toleranciáról beszél.
Aha...
Gazella
Jobb lett volna kussban maradni te pénzéhes ku@a
Emmersson71
Na..megint a bojler-testű vernyog!
El kell számolni..tééényleg?! De azért fizetik a szállást, kaját, utazást..ha jól értem!
Mintha egy politikus azzal érvelne egy hét Mallorca után, hogy "de mindenről számlát kellett hozni!".

Ráadásul Cini-kuss azt mondja, elege van a gyűlölködésből. Nem látja (nem a f@szt nem!), hogy a "petíció" maga a gyűlöletkeltés.
Málna
@Emmersson71: Az nem gyűlöletkeltés, hogy valamit nem akarsz. Ti sem akarjátok Orbánt, de nem gondolom, hogy ez önmagában gyűlölködés lenne.
Emmersson71
@Málna: De, az.
Egy semmilyen kifutású aláírásgyüjtést indított a Fidesz közpénzből finanszirozva a páttkampányukat! Ehhez társulnak a politikusaik gyűlöletkeltő és hazug nyilatkozatai! Csak hangulatkeltésre alkalmas ez az ál-petíció!
Aki Én
@Málna: a fidesz lételeme a gyűlöletkeltés.
Ez tény, tagadni ostobaság. Pont olyan vagy, mint a laposföld hívők.
ómió
A Böszme nála az egyszerű "nem tetszik" kategória. Ez egyrészt érthető, másrészt abszolut nem bonyolult!
Eladott Ország
Mielőtt fideszes nertársak társaságában, propagandafotóval bizonyíthatóan aláírta volna a kétharmados állampárt ellenzéket (értsd: Gyurcsányt és Karácsonyt) megállítani hivatott petícióját, bizonyos Zalatnay Sarolta művésznő júniusban 10 millió forint támogatást kapott Kásler emberi erőforrás úgynevezett saját keretéből az életmű koncertkörútja megvalósítására. A megvalósítás helyszíne: Tárnok. Életmű koncert Tárnokon, az anyámúristenit, az igen. A sanyarú anyagi körülményeiről rendszeresen panaszkodó művésznő pár éve még nem foglalkozott politikával, dehát a pénz beszél, az elvek meg mennek a levesbe. Zalatnay nevéhez 36 rendbeli, nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás, jogerősen három év börtönben letöltendő szabadságvesztés, valamint olyan jelentéktelen vádak fűződnek, mint magánokirat-hamisítás, jogosulatlan pénzintézeti tevékenység, hitelsértés. Ez a hányadék banda nagyon jól tudja, hogy meddig mehet el. A nép pedig észre sem veszi, hogy közben "megfő , mint a langyos vízben kezdő béka". Kossuth díj lesz ebből.
fűre lépni szabad
@Emmersson71: "bojler-testű" - de tényleg? :)
Bármennyire is szeretném hinni, ebben a kluban nem én vagyok a legnagyobb állat!
fűre lépni szabad
@Eladott Ország: Toroczkai nem jelentkezett be miniszterelnök-jelöltnek.
Vajon miért nem?
Ráadásul minden fontos, az országot érintő témában kussol.
Vajon miért?

Az óriásplakátjuk szerint az a programjuk, hogy ne legyen kötelező az oltás - és ennyi?!
Ezzel akarnak választást nyerni?
Ki gondolja ezt komolyan?

A MI hazánk bullshit banda Orbán szekerét tolja!
Fake geci banda, majd még elmegyek a gyűlésetekre és mindenkit levadászok!
ómió
@Eladott Ország: Mocskosabb bolsi hazugságaid még mindig nincsenek? Hát, szedd már össze magad! Lemaradsz az "efftársi versenyben"! A "Zorbán" szervezte a 2006-ot? A "nép" meg, pedig, ugye, majd' kiugrott a boldogságtól a bőréből, hogy végre van valaki, aki "elkúrta", végre van valaki, aki zsebeli, végre itt van valaki, aki "reggel, éjjel meg este" hazudozik neki éveken át, miközben a vezér efftárs majd' "beledöglik", hogy úgy tegyen "mint, hogyha kormányoztunk volna"? És ebbe az "országos népünnepélybe" volt képe a "Zorbánnak" belerondítania? Na, ne má!!! Ha meg elmebeteg bűnözőre lennél kíváncsi, kukkants akár a tükörbe, vagy, akár a bolsevik tetübandádra!
Nyírfa
Szegény Cini, régen sem az eszéért szerettük, de legalább jól énekelt. Ahogy múlnak az évek, úgy válik egyre súlytalanabbá.
Ahhoz a tárnoki életmű-koncerthez gratulálni nagy cinizmus kéne.
A mostanában politikailag magát ébredőnek tekintő Kovács Kati is beállt a sorba.
A nagy hármasból - Koncz, Kovács, Zalatnay - csak Koncz Zsuzsa őrizte meg a méltóságát.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Nekem eredetileg is Koncz Zsuzsa volt a kedvencem.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Nekem Kati, szerettem az érdes, rekedtes hangját, szerénynek és alázatosnak láttam. Hogy még okos is legyen, tisztán látó, kifinomult...túl sokat várnék.
Az ő hangja is erősen megkopott - talán már nem kéne erőltetniük a fellépéseket.
fűre lépni szabad
Egy rozsdás vascsővel pofánbaszni a kivénhedt luvnyát!
terlasz
@Nyírfa: "Az ő hangja is erősen megkopott" Ez bizony nincs így, KK fantasztikusan énekel a mai napig.
Málna
@Nyírfa: Mióta aláírt a Fidesznek, azóta a hangja is erősen megkopott...Nahát...:-)
Málna
@Aki Én: A te lételemed a gyülölködés. Észre sem veszed, annyira a részed már.
Málna
@Emmersson71: Semmiben sem más, mint az ellenzéki politikusok Orbánozása. Nem lehetsz ennyire elfogult.
Emmersson71
@Málna: De, más.
10 éve Fidesz teljhatalom van. Akinek joga van kritizálni, az az ellenzék!!!
fűre lépni szabad
Eddig nem érettem, hogy miért kell.
De most már értem.
A jövő... tök gáz!

Gyúrd ki magad, nézz az ég felé, lásd meg a szépséget, ahogy úsznak a felhők, barnulj le, egyél, igyál, basszál élet/öröm, aztán haljál meg szépen és csendben!

No pain
No gain
percsi
"„Mindig is hirdettem, hogy nem foglalkozom politikával. Ebben az esetben sem álltam politikai akció mögé, a tetszésemet és a nemtetszésemet fejeztem ki. Itt most az utóbbit, mert elegem van a gyűlölködésből."

Stop Gyurcsányozás - Karácsonyozás politikai gyűlöletkeltés!
Málna
@Emmersson71: Ne viccelj már...Nehogymár ne kampányolhasson a Fidesz, csak mert ők vannak hatalmon.
Nyírfa
@terlasz: 18.30

Néhány éve bele hallgattam egy koncert-felvételébe. Nyilván egy élő előadás nem produkál olyan minőséget mint egy lemezstúdióban rögzített anyag, a színpadon ráadásul folyamatosan mozog az énekes. Mégis meglepett, mennyire fáradt már a hangja. Most megnéztem egy tavalyi raktárkoncertjét,
és időnként az volt az érzésem, hogy váltogatja a lemezről való éneklést az élővel. Van, amikor egészen amatőr szinten szól a hangja, máskor megcsillan, felfénylik. 76 éves, nem kell csodát várni tőle, de Cininél klasszisokkal jobb.
Yoda69
"Mindig is hirdettem, hogy nem foglalkozom politikával. Ebben az esetben sem álltam politikai akció mögé, a tetszésemet és a nemtetszésemet fejeztem ki. Itt most az utóbbit, mert elegem van a gyűlölködésből."

1 bites luvnya. Azért veszel reszt egy gyűlölet kampányban, mert eleged van a gyűlölködésből? Téged se az eszedért tartanak.
telegdilaci
Aljas seggnyaló ribanc addig dörgölőzött a hatalomhoz benyalt nekik csontig hogy kifizették az összes létező adósságát! miközben gyermeket nevelő rászoruló családokon nem segítenek, azokat kilakoltatják!
Lepényleső
...elszámolni? Ahogy a kamu pártok számoltak el minden fillérrel,- a miénkkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.