A konyhában senki sem néz szívesen szembe a használt edények hadával, ám ez sajnos elkerülhetetlen, ha egy kicsit is tettünk-vettünk a konyhában. Vannak fogások, amelyek elkészülte után gyorsan, egyszerűen és kevés munkával eltakaríthatunk, de ha például házi kenyeret, péksütit sütöttünk, a takarítás néha több időt vesz igénybe, mint amennyit magának az ételnek szenteltünk – márpedig […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Én minden nap sütök kenyeret, hagyományos módon. És úgy is tisztítom el az edényt: a keverőtálat liszttel még frissen kidörzsölöm. A morzsákat kiöntöm a komposztra (kb. fél maroknyi) - lehetne belőle kovászt csinálni, de én ezzel nem vacakolok. Az így megtisztított edényt pillanatok alatt elmosogatom. Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.