Rákkeltő anyag miatt vonják ki a dohányzás elleni Pfizer gyógyszert.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Csizmás Kond: Értelmes ember nem köti össze a vakcinát egy gyógyszerrel, még értelmesebb felismeri, hogy jé, működik a világ, és a nem megfelelő terméket visszavonják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nos oltottak...még ezután is nyugodtan tudtok aludni?...
division
@Pálinkás Pál: "A Champixot szedők nincsenek közvetlen veszélyben a gyógyszer miatt, de inkább konzultáljanak orvosukkal az alternatívákról."
A másik meg az, hogy ez azért érdekes hír, mert eleve egy rákkeltő szar elleni gyógyszerről van szó. Most nem mindegy, a cigitől vagy ettől dobja fel a talpát valaki majd öreg korában? :-))
Pálinkás Pál
@division: terelsz...ezt csúnyán beszoptátok...remélem majd ölitek még egymást a pfizerért..
division
@Pálinkás Pál: Ez nem oltás, gondolkozzál már egy kicsit. Amúgy meg számomra teljesen mindegy, hogy valaki a büdös bagótól lesz rákos vagy a leszoktató gyógyszertől, ami nagy eséllyel nem hat úgysem arra amire kitalálták.
Pálinkás Pál
@division: most igazat mondtál, nagyjából annyira lehet hatásos, mint a vakcinájuk..
division
@Pálinkás Pál: Te láttál már olyan gyógyszert, amelyik a megszállott bagóst leszoktatja káros szenvedélyéről? Az csak emberi akaraterővel megy.
Gazella
Hamar eljön az idő amikor kurva gyorsan letörlik kariko firkát az egyik ház tűzfaláról...
Pálinkás Pál
@division: nem láttam , de nem láttam olyan covid vakcinát sem, ami bárkit ,bármitől megvédene...remélem megérdeklődted az intenzíven lévők oltottsági arányát?..
division
@Pálinkás Pál: Elég ha már egymillió oltottból megvéd 90% - ot. Sajnos mindig akad 10% akin nem segít semmi, még gyógyszer sem.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Igen Pali, ugyanis a dohányzást nem gyógyszerrel kell elhagyni hanem akarattal...tudom mert harminc évik cigiztem.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: itt nem a dohányzásról van szó...hanem hogy káros gyógyszert dobtak piacra..felőlem bütyök kezelésre is gyárthatták volna...a lényeg a RÁKKELTŐ anyag
Pálinkás Pál
@division: semmitől nem véd meg..ez kamu duma..majd sógornőd elmagyarázza neked, miért nem lehet gyógyítani a vírusfertőzést..akkor védene ha nem fertőződnél, de tudjuk hogy ez nem igaz...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Ahogy vesszük...tulajdonképpen minden gyógyszer valamire káros kell legyen különben nem gyógyít. Amúgy az ilyen rákkeltő szenzációk is azt bizonyítják, hogy bár lehet abban az izében is volt valami káros de egy nap alatt tízszerannyi rákkeltő szart megetetnek az embernek amit élelmiszernek neveznek.
Te is most csak azért ugrottál ekkorát mert a pfizerről van szó, különben ugyanazt mondanád amit én.
division
@Pálinkás Pál: A vírusfertőzést eddig is megkaphatta bárki aki be lett oltva, csak az nem mindegy milyen tünetekkel vészelte át, lettek e komoly szövődményeik. A mutálódás meg pont az oltatlanok miatt következik be leginkább, mert ott képes szaporodni, átalakulni a legjobban.
Sámannus
A nagyok erénye ha hibáznak azt elismerik. Ha egy gyógyszerről kitudódik a mellékhatása azt visszavonják. Egyenlőre nem vakcináról van szó.
Úgy teszünk mint ha mindig tuti szerekkel védekeztünk volna. Pedig csak vissza kell tekinteni a múltba a nagy tévedéseinkre, mint6 az azbeszt vagy a DDT Hol vagyunk má ezektől!
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: szarok én a rákkeltő anyagokra...simán megeszek bármit ha finom...de én nem vagyok gyógyszergyár...és nem függ emberek " élete " tőlem...és ugyanezt mondanám akármelyik gyógyszergyárra...
division
@Pálinkás Pál: "simán megeszek bármit ha finom"
Kicsit uncsi már ez a "nekem sosem lehet semmi bajom" duma. Te vagy hós kapitány a gyerekeim egyik kedvenc sorozatából, aki halhatatlan?
division
@Csizmás Kond: ma, 20:21 Talált, süllyedt:-))
Pálinkás Pál
@division: én nem foglalkozom a halállal...vagy négyszer ott hagyhattam volna a fogam eddig...azt szoktam mondani , vagy fenn,vagy lenn, de valaki vigyáz rám...úgyhogy nem keresem, de különösebben nem is vigyázok magamra...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ja...ha a gyógyszer árt arra kiborulsz ha a kaja azt leszarod...:)...komoly hozzáállás...:)
division
@Csizmás Kond: "Te is most csak azért ugrottál ekkorát mert a pfizerről van szó, különben ugyanazt mondanád amit én"
Erre értettem:-)
division
@Csizmás Kond: Értelmes ember nem köti össze a vakcinát egy gyógyszerrel, még értelmesebb felismeri, hogy jé, működik a világ, és a nem megfelelő terméket visszavonják.
Csizmás Kond
@division: ...dehát én nem is köttem össze...
Csizmás Kond
@division: ...vagy valamit nem jól értettem...
csak úgy....
@Csizmás Kond: 22:33 ez sürün elöfordul veled! :) mikor nézetted meg utoljára a búrádat,talán ott van valami kehe!?
division
@Csizmás Kond: Nagyon nem értetted. Végig oltásellenes Pali barátunkról beszéltem.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: te tényleg ennyire hülye vagy?...le sem tagadhatod a krumplis cigány szintet...
Pálinkás Pál
nos idióták...rugóztok itt a gyógyszer- vakcina összemosásán..holott a hsz-eim nem erről ,hanem a cég hozzáállásáról, politikájáról szól...de minek erőlködöm, az életben nem tudjátok felfogni, hiszen pont szellemi képességeitek révén lettetek fideszesek...
silber13
@division: Hagyd a fenébe ezt az okoskodó, advocatus diabolit
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, az a cigány aki így mint te csak egyszerűen lecigányozza a másikat. Az ilyen egylövetű felfogással rendelkező mániákus önmagasztalók bár képesek vitatkozni és erősíteni a saját berögzött elméletüket, egy bizonyos ponton amikor már látják, hogy képtelenek elfogadtatni mással a saját hülyeségeiket akkor kiborulnak és jön a jól bevált nevezgetés meg cigányozás meg hasonló intelligenciaszint. ...és ha már idáig jutottál azt hiszem nincs értelme a szarakodást folytatni...tehát pá Pali.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: naneeeeee...de érzékenyek lettetek hirtelen...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...érzékeny az vagyok, de nem cigány...
Peller Anikó
@Dinkás Pál: "ezt csúnyán beszoptátok...remélem majd ölitek még egymást a pfizerért.."

Ezt csúnyán beszoptad kis majom. Azt hitte ez a szörnyszülött marharépa, hogy ha Pfizer akkor az csak a covidvakcina lehet. Figyelj kis debil, egy dohányzás elleni gyógyszer valamely alkotórészéről van szó amire ráugrottál mint tyúk a takonyra.

Azonnal tiltasd le az összes húskészítményt gyagyás, mert a felhasznált nitritek rákkeltő nitrózaminokká alakulhatnak. Mondom hatnak. De rád már semmi sem hat, mert kevés az eszed.
division
@Peller Anikó: Azokat sosem tiltaná be, mert szereti, és ugye rá a vírus sem veszélyes, mondom, ő hős kapitány, a halhatatlan egy tini sorozatból:-))) Mondjuk az esze sem több...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ..ma hat óra negyven kilenc...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: no..akkor ugorj neki még egyszer...szövegértés?!
simmering73
@division: @Csizmás Kond: Ámulok és bámulok a türelmeteken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.