Híradás egyik sora az Index vezető cikkéből:...a szokásoknak megfelelően Orbán Viktor miniszterelnök adott iránymutatást a képviselőknek a következő időszakra... - Na jó, a Magyar Nemzet cikkét idézte. DE: sokat elmond ez a másfél sor: nem megvitatták/megbeszélték/közösen kijelölték az…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Új mondás született,

de legalább is egy új megfogalmazás, még akkor is, ha egy közepes cikk apropójából

A kormanykommentek.blog derék szerzője „Könyörgöm Viktor: Találj már egy másik ellenséget (is)!” című írásában elmélkedik egy Magyar Nemzet cikk idézet "...a szokásoknak megfelelően Orbán Viktor miniszterelnök adott iránymutatást a képviselőknek a következő időszakra..." apropójából. Az értekezés egyik fő motívuma, hogy Orbán Gyurcsány fóbiáját röhögi körbe.
Nos azt meg kell mondani, hogy messze nem a patás ördög Őfenesége legfőbb ellensége, ha lehet még jobban gyűlöli a Sorost, az EU-t és újabban az EP-t. Ez utóbbiról már azt is kitalálta, hogy baloldali többség van benne.
De vissza a lényeghez. Létezik egy mondás „győztes csapaton ne változtass”, sőt filozófia, ami minimum véleményes. Főleg akkor, ha nem egyértelmű, sőt erősen kétséges a győzelem. Sőt sündisznó szerűen állnak ki a szögek a zsákból, jelezvén, hogy nem igazán vált be a csapat!
Nos most ezt Orbán új szintre emelte: nem akar a bevált (képzelt) ellenségein változtatni!!
Clavigo
@Shikari: Idióta,,,,,a kasszakulcs jelenleg a putris Gazdádnal van...
koszpeko
@Shikari: így van. Jön az Európai Ügyészség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.