Vaszily szerint nincs napirenden a csatorna megszüntetése, egy év múlva fogják felülvizsgálni a tévé helyzetét. Csütörtökön sikerült tisztázni a félreértéseket, a vélt vagy valós sérelmeket Huth Gergellyel, a Pesti TV egyik alvállalkozójaként tevékenykedő, a műsorok tartalmáért felelős Gerilla Press Kft. vezetőjével és a munkatársakkal – mondta a Media1-nek Vaszily Miklós, a Pesti TV-t tulajdonló Progressive Media társtulajdonosa.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha látványkonyhát csinálsz, nem árt tisztán tartani

s ha valami bűzlik a meghosszabbítás Bicskéig nem mindenkinek áll jól

Az elmúlt napokban a PestiSrácok & PestiTV pas de deux berkeiből segély-kiáltások öntötték el a médiát. Sajnos nem a hazugságok miatt rájuk szakadt plafonról van szó.
Csak és csupán arról, hogy – mint azt Vaszily Miklós, a Pesti TV-t tulajdonló Progressive Media társtulajdonosa elmondta: „a nézettséggel komoly problémák vannak.”!!
Igaz azt is hozzátette: „nincs napirenden a Pesti TV megszüntetése” és, hogy „a következő időszak közéleti eseményei kedvezhetnek a tévé nézettségének”!!! =))
csipetke
Ha Vaszilinek megéri 3-4 öregasszony kedvéért továbbműködtetni ennek az orbáni mocsármédiának egy kis szeletkéjét,(bár ez is rengeteg pénzt emészt fel),akkor csak fizessen.A gazdáért mindent...
A közvéleménykutatók szerint ennek a tv-nek a nézettsége olyan alacsony,hogy mérhetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.