A modell már évek óta az Egyesült Államokban él a férjével, éppen ott, ahol az utóbbi napokban lecsapott a Nicholas hurrikán. A kismamánál éppen akkor indult be a szülés, amikor a vihar elérte azt a települést, ahol laknak – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

"Amikor elfolyt a magzatvizem és rohanni kellett a kórházba, még csak csúnya vihar volt. Aztán mire hazamehettünk, hurrikán lett belőle. Eléggé megijesztett minket az érkezése, de szerencsére az utolsó pillanatban megfordult a szél, és mi már csak egy picit kaptunk Nicholasból"

- mesélte Kriszta. Hozzátette, hogy nehezen lehet megszokni a kegyetlen időjárást, de már tudják, hogyan kell felkészülni az ilyen helyzetekre, és mivel távol vannak a parttól, rendszerint gyengülnek a viharok, mire odaérnek hozzájuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés

Szerencsére a szülést nem befolyásolta az extrém időjárás: kislánya egészségesen, 2940 grammal és 49 centiméterrel született meg múlt pénteken. A kicsit Lanának hívják, és mint Kriszta elárulta, már évek óta dédelgették ezt a nevet.

"Amerikában szó szerint bárhogy elnevezhettük volna a babát, de mi már nyolc évvel ezelőtt beleszerettünk a Lana névbe, a testvérei is ezt a nevet kapták volna, ha lányok. Nagyon szép a hangzása és nagyon illik hozzá ez a név"

- mondta az immár háromgyermekes édesanya, aki már képen is megmutatta az újszülött babát.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu 

Címlapfotó: Instagram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hú de ronda ezen a képen. Kismama tornacipőben, sztrecsruhában. Ízléstelen és gusztustalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.