A Madách Színház legendás Macskák-előadásában fog énekelni.

A Blikk cikke szerint gyerekkori álma vált valóra Tóth Verának, ugyanis a Madách Színházban futó Macskák című előadásban léphet fel.

Gyerekkori vágya teljesült Tóth Verának

Fotó: YouTube/TV2

A közösségi oldalán ezt írt az énekesnő:

Gyermekkori álmom válik valóra. Megtisztelő felkérést kaptam, ugyanis a Madách Színház ünnepi Macskák-hetén, szeptember 25 és október 3 között, valamelyik jubileumi előadáson én fogom énekelni a legendás “Memory” című Macskák-dalt. Legyen meglepetés, melyik lesz az az előadás

A cikk szerint szeptember 25. és október 3. között minden Macskák-előadás tapsrendjében egy közismert énekesnő énekli majd a Memory című dalt, a darab leghíresebb szerzeményét. A vendégéneksnők között lesz Tóth Verán kívül Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Wolf Kati, Szulák Andrea is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

A Macskák című előadás igazi színházi rekordernek számít a Blikk cikke szerint, a több mint 38 éve színpadon lévő darab 1500. előadását szeptember 24-én játsszák. A darabnak az első magyarországi bemutatója 1983. március 25-én volt, alig egy évvel később a londoni őspremier után. A hazai bemutatót Szirtes Tamás rendezte és Seregi László koreografálta. 

Forrás: blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Méltó hozzá a feladat, sok sikert kívánok hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.