A színésznő szerint izgalmas kihívás volt eljátszani Gyurcsány Ferenc feleségét, akinek a szerepe nála volt a legjobb kezekben.

Kiderült! Gubás Gabi ezért vállalta el Dobrev Klára szerepét: a maximális lojalitás a közös vonásGubás Gabi (b) Angéle Ribadier és Tóth Eszter (j) Thérése Lefort szerepében G. Feydeau és M. Hennequin Álmomban megcsaltál című színművének próbáján a fővárosi Thália Színházban 2021. május 9-én. A darabot május 15-én mutatják be Kelemen József rendezésében. MTI/Mohai Balázs

Gőzerővel dübörög az Elk*rtuk című film marketingkampánya, a plakát és a múlt héten megjelent előzetes után most egy interjú került ki a film Facebook-oldalára a Dobrev Klárát alakító Gubás Gabival – írja a 24.hu.

A színésznő elárulta: nem volt egyszerű döntés a szerep elvállalása.

Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nagyon szívesen kimaradtam volna a filmből a politikai felhang miatt

- jelentette ki.

Most, hogy leforgattuk a filmet, arra jutottam, hogy nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben

- folytatta.

A színésznő elmondta, hogy szerepeit abból az irányból közelíti meg mindig, milyen közös pont van közte és a karakter között. Dobrev esetében ezt a közös pontot a férje melletti kitartásban és a maximális lojalitásában találta meg.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Gubás!

"Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nagyon szívesen kimaradtam volna a filmből a politikai felhang miatt"

Pedig - hacsak nem toltak pisztoly csövet a szádba -, ez is a te döntésed volt!
Emmersson71
Gubás!

"Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nagyon szívesen kimaradtam volna a filmből a politikai felhang miatt"

Pedig - hacsak nem toltak pisztoly csövet a szádba -, ez is a te döntésed volt!
simmering73
"A Gyurcsány-film tipikusan az a mozi, aminek nincs közönsége. Muszáj itt is bevezetni a diktatórikus módszereket, beterelni az embereket, kozmetikázni a látogatói számot. Mindez nem könnyű, mert Leni Riefenstahl is csinált náci propagandafilmeket, de azok művészileg igényes, színvonalas, esztétikailag értékelhető alkotások voltak. Hazug fosra nem kíváncsi senki. Még a fasiszták sem. Ők nem azért hazudnak, hogy a vezér azt képzelje, hogy még élvezik is. Őket nem kell meggyőzni semmiről, ők csinálták a puccsot, ők gyújtották fel Budapestet, mint Néró Rómát."
nepszava.us/a-gyurcsany-film-bukasara-szamitanak-a-mozik/
verőce21
Tipikus szoci harcmodor, csak övalatti ütések, de úgy, hogy a bíró ne lássa.
Bátrabban fiúk lányok, üssétek egymást rendesen, teljes erőből!

Kávét még valaki?
tudode
Ez aztán a karaktergyilkolás magas iskolája!
.
Nagyot vétett a Gyurcsány-kormány azzal, hogy nem kapták el azokat a nyikhajokat az őszi barbárkodásko, akik, aztán a Fidesz 20. születésnapján jót röhögtek a 2006. őszi balhén
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
""""Kósa Lajos, Stumpf István, Bayer Zsolt vidáman értékelte az MSZP pártértekezletén történteket a Fidesz 20. születésnapján. Orbán nem követte Gyurcsány beszédét, és szerinte hithű szocialista már csak kevés akad, és ők sem az MSZP-ben vannak már."""
.
Ma már ugynezt teszik egész Euópával!
.
És nincs aki megállítsa a fidesz alapítók selejtjeit!
CsipkeRózsa
Szerintem a színészek sem hülyék, ők is politizálnak, vagy csak tájékozódnak, ebben a filmben nem kellett volna egyiküknek sem szerepelni, hiszen nagyon jól tudták, hogy hazug, lejárató film emberek ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.