Interjút adott a Ripostnak Tóth Gabi. Az énekesnő a lapnak arról beszélt, tizenhat éve van jelen a közéletben, és ez idő alatt megszokta, hogy az emberek egy része a külsőségekből ítél, sokan nem tudják, hogy milyen ő valójában számol be róla az ATV.

"Végre nem kell szégyenkeznem" – a hit által az Eucharisztikus Kongresszuson világosodott meg Tóth Gabi
Kép:RTL/Sajtóklub 

A hitet az ember önmagában éli meg, az nem tartozik a nyilvánosságra. Azt látom, hogy néhány ember meggondolatlanul ítélkezik, anélkül, hogy ismerné az igazságot vagy éppen azt, akiről véleményt formál

– mondta, és hozzátette, hogy „náluk, vidéken” mindig fontos volt a hit, a nagyszülei és a szülei is katolikusok.

Egyházi iskolába jártam, ahol megkaptam az erős alapokat. Talán ez a lelki útravaló is segített abban, hogy bár tizenhat évesen Budapestre kerültem, én megmaradtam annak az egyszerű, vidéki lánynak, aki mindig is voltam, aki imádta a néptáncot, a népzenét és az autentikus hagyományokat. Nem járok minden vasárnap templomba, de úgy gondolom, a Jóistennel való kapcsolat nem is ezen múlik. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen világraszóló esemény hírnökeként járhattam az országot, és eszem ágában sincs megtagadni a hitemet csak azért, mert vannak, akiknek ez nem tetszik

– idézi Tóth Gabit a lap.

Az énekesnő azt is elmesélte, hogy a ráébredés – mely során visszatalálhatott az igazi Tóth Gabihoz – már 2015-ben elkezdődött.

Egy zenészbarátommal otthon muzsikáltunk, és egyszer csak elkezdtünk népies hangzású dalokat énekelni. Ekkor ért a felismerés, hogy ez vagyok én, ez volt a gyerekkorom, a gyökereim, változtatnom kell

– emlékezett vissza.

Elmondása szerint a felismerés után sokakat elveszített, de ő ezt nem bánja, és nem is haragszik ezekre az emberekre.

Végre nem kell szégyenkeznem, rejtegetnem azokat az értékeket, amik engem meghatároznak gyerekkorom óta, a kislányunknak pedig csodálatos útmutatást, örök útravalót adhatok a hit által. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson való részvételem pedig fontos mérföldköve ennek a spirituális útnak, amelyen haladok

– mondta.

Forrás: atv.hu 
Címlapkép: RTL

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Végre nem kell szégyenkeznem, rejtegetnem azokat az értékeket, amik engem meghatároznak gyerekkorom óta..."

Ki a fasz tiltott téged a vallásod, hited gyakorlásában?!
A szánalmas múltadat ne kend másra!
A sunyi, megalkuvó jelenedet pedig majd a jövőben tagadod meg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
@nezelodo: ...ugyan ez jutott nekem is eszembe, kicsit nagyképűség a részéről "közéleti szereplőnek" kikiáltani magát ...ő egy sima szórakoztató-ipari munkás, ha tehetséges szereti a közönség, ha nem akkor elkergeti...ennyi.
fűre lépni szabad
'"A hitet az ember önmagában éli meg, az nem tartozik a nyilvánosságra." - rinnyantotta, Tóthék Gabija és ezután megvallotta a hitét nyilvánosan.
ila51
@Gazella: nekem is elég ha csak megszólal , énekelnie nem is kell
Ludmilla
Kedves Gabi!Ha egy hétig kussolnál,jobban járnál... aki utált,ezután sem fog szeretni,de ne növeld a tábort az állandó jelenléteddel..
Eladott Ország
Az érettségivel és saját gondolattal nem rendelkező, ám most éppen a magyar Madonnaként aposztrofált Tóth Gabi, valamint a Kossuth-díjjal kitüntetett Nagy Ferenc is. Persze még akármi is kiderülhet, a Magyarságkutató Intézet fedezte fel az afgán rokonságunkat, előfordulhat, hogy az ősök megfordultak máshol is, még az is lehet, hogy egyenesen Krisztustól származunk, így mi vagyunk a legigazibb keresztények, így nem mindegy, hogy szeretkeznénk” vagy “ölelkeznénk."Tóth Gabi, micsoda változás, de már itt is látszott rajta micsoda keresztény.
uploads.disquscdn.com/images/7781147c11350facfb88be5849b2198a1407752f714630802e9446e38fb0d1af.jpg?w=800&h
A népviseletbe öltözött szendeszűz menyecske. A probléma valószínűleg pontosan itt van. Ugyanis az emberek tudják hogy ezt képmutatás, ez nem belülről fakad. Arccal előre a jobboldal támogatásáért, nyilvánosságáért és nem mellesleg azokért a lehetőségekért, amit a jobboldal tud jelenleg megadni. Üvölt az egész produkcióból a képmutatás és valljuk be őszintén a minőséget is hiába keressük Tóth Gabi legújabb dalában.
i2.wp.com/balramagyar.hu/wp-content/uploads/2021/09/toth_gabi_feneke.jpg?resize=570%2C500&ssl=1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.