Hírösszefoglalónkban olvashat még arról, hogy Czutor Zoltán családja hamarosan újabb taggal bővül és hogy Tóth Gabi hogy áll a sok támadáshoz.

(Forrás: Velvet)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tóth Gabi, micsoda változás, de már itt is látszott rajta micsoda keresztény. Én eddig azt hittem, hogy csak a kommunista diktatúra divattervezői voltak végtelenül primitívek, gagyik és ízléstelenek. Ez a műmatyó ruha, ez retinaszaggatóan ocsmány. Nem értem, hogy ha matyóba akarták öltöztetni, akkor miért nem matyóba öltöztették. Az legalább kinézett volna valahogy. Ehelyett ráadnak egy ilyen bizarr izét, aminek a szabása amis', a hímzése kalocsai, és úgy néz ki benne a leányasszony, mint egy két lábon járó indentitászavar. Ez a minimumszint ahhoz, hogy valaki a halhatatlan fidesz-rajongók körébe bebocsátást nyerjen. Ezekhez csapódik mostanság a kortárs nemzeti popszakma több tagja is, mint például az érettségivel és saját gondolattal nem rendelkező, ám most éppen a magyar Madonnaként aposztrofált Tóth Gabi, valamint a pár napja Kossuth-díjjal kitüntetett Nagy Ferenc is. Persze még akármi is kiderülhet, a Magyarságkutató Intézet fedezte fel az afgán rokonságunkat, előfordulhat, hogy az ősök megfordultak máshol is, még az is lehet, hogy egyenesen Krisztustól származunk, így mi vagyunk a legigazibb keresztények, így nem mindegy, hogy szeretkeznénk” vagy “ölelkeznénk."
uploads.disquscdn.com/images/7781147c11350facfb88be5849b2198a1407752f714630802e9446e38fb0d1af.jpg?w=800&h
A népviseletbe öltözött szendeszűz menyecskeke. A probléma valószínűleg pontosan itt van. Ugyanis az emberek tudják hogy ezt képmutatás, ez nem belülről fakad. Arcal előre a jobboldal támogatásáért, nyílvánosságáért és nem mellesleg azokért a lehetőségekért, amit a jobboldal tud jelenleg megadni. Üvölt az egész produkcióból a képmutatás és valljuk be őszintén a minőséget is hiába keressük Tóth Gabi legújabb dalában.
i2.wp.com/balramagyar.hu/wp-content/uploads/2021/09/toth_gabi_feneke.jpg?resize=570%2C500&ssl=1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.