Alekosz a Való Világ negyedik szériájából ismeri Nádai Anikót, akit most egy Facebook-kommentben alázott porig. 

Az egyetlen érdeme, hogy gyereket szült az RTL egyik vezető producerének – Alekosz kommentben gyalázza Nádai AnikótFotó: LifeTV/YouTube

Alekosz tíz évvel ezelőtt nyerte meg a ValóVilág negyedik szériáját, amivel országos ismertségre tett szert. A műsorban azonban több emlékezetes karakter is feltűnt, többek között például Nádai Anikó, akinek már akkoriban is érdekes kapcsolata volt a későbbi győztessel – írja a blikk.hu. És bár azóta sok idő eltelt – Alekosz kevesebbet szerepel a tévében, Anikó pedig annál többet –, úgy tűnik, az ellentétek megmaradtak. 

Legalábbis ez látszik abból a kommentből, amit Alekosz fogalmazott meg a legutóbbi fotója alatt. A reality-sztár egyébként párjával, Baukó Évával pózol a képen, de a leírásban a NER-médiát támadja. Ehhez a fotóhoz érkezett egy követői hozzászólás, amire aztán Alekosz reagált, közel sem finoman:

Nádai Anikó gyermeket szült az RTL Klub egyik vezető, befolyásos producerének. Az egyetlen érdeme. Minden más, nem az övé. Nem mellesleg, ha VV-ben kiviszem párbajozni, akkor 95-5-tel kint marad, mára meg azt sem tudják, hogy a világon van.

Alatta pedig még hozzátette:

De miért vezethetett műsorokat? Egy kommentel fentebb leírtam. Onnantól kezdve pedig megállapítani azt, hogy vitte valamire, nem atomfizika. Amúgy pedig szar műsorvezető. Semmilyen.

Forrás: blikk.hu
Fotó: LifeTV/YouTube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Csak a címre.- mondja ezt egy nagyon sötét,potrohos seggfej,aki még mindig azzal próbál stand up-olni,hogy szerepelt a tv-ben. Valószínűleg nagy sztárnak gondolja magát,pedig csak egy senki.Nádai legalább dekoratív, és műsorvezetőnek se rossz. Baukó,a mű-nő ugyanez a kategória,mint Alekosz
jesz
hmmm...ez a disznófejű nagyúr?...hajaz rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.