Kinga nem szeretne visszaköltözni a törökbálinti családi házba a rossz emlékek miatt.

A Blikk cikke szerint több mint egy hónapja költözött el a közös törökbálinti családi házból L.L. Junior felesége, Kinga a gyermekükkel, Lilivel, de most úgy tűnik, a pár már békülni kezdett egymással, egyre többször látják őket együtt. 

Újra jóban van L.L. Junior és a felesége, de a közös családi házat továbbra is árulják

Fotó: YouTube/TV2

Egylőre még nem költöztek össze, a lap pedig úgy értesült, hogy a hatalmas családi házba nem térnek vissza, azt továbbra is árulják, mert Kinga nem szeretne ott élni újra,, mert rossz emlékei kötődnek az épülethez. Az ingatlant nyáron 280 millióért hirdették a cikk szerint.

Az teljesen biztos, hogy Kinga és Lili baba már nem megy vissza Törökbálintra. (...) Ennek több oka is van. Egyrészt Kinga és Junior még mindig csak békülnek, és bár jó úton haladnak, nem akarnak semmit elkapkodni. Ez az időszak arra jó, hogy minden nap beszélnek, randiznak, közelednek egymáshoz, ez az ő házastársi terápiájuk. Szeretik egymást, és szeretnék megmenteni a kapcsolatukat. Junior harcol, küzd, teper, hiszen tudja, hogy elveszítheti a családját. Óriási áldozatot hoz a ház eladásával, amelyet álomotthonként emlegetett, és amelynek átalakításába rengeteg időt, energiát és pénzt fektetett, így minden szegletéhez kötődik

- mondta el a Blikknek a zenész egyik barátja, aki szerint a terv az, hogy visszaköltöznek Pestre, hogy közel legyenek a családtagokhoz.

Ha eladják a házat, szeretnének visszajönni a belvárosba. Már korábban is szóba került, hogy Pesten szeretnének lakni, közel a családtagjaikhoz. Ha meglesz a lakás, akkor nem kizárt, hogy oda már együtt költöznek be, és ott kezdik újra az életüket. Mindent új alapokra fektetve, hogy a kapcsolatuk erősebb legyen, mint valaha. (...)  Nagyon jó most is a viszonyuk, és bár nem élnek együtt, a kis Lili első születésnapját is együtt ünnepelték. Szeretettel, tisztelettel bánnak egymással, hisz hatalmas szerelem az övék, eddig túlélt minden nehézséget

- mesélte el a barát a lapnak.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.