A biztonsági emberek titkos találkozóikra is elkísérték a királyi párt.

Döbbenet: Diánát és Károlyt a titkosszolgálat fuvarozta a szeretőikhez

Fotó: MTI FOTO/EPA

A királyi család életéről már számtalan tényfeltáró írás jelent meg, ám ezúttal egy olyan könyvet dobnak a piacra, amely a királyné és rokonsága biztonsági embereivel való kapcsolatáról és közös munkájáról számol be – írja a Blikk.

Szombaton nyilvánosságra is hozták az iromány első részleteit, amelyek bővebben foglalkoztak azzal az időszakkal, amikor Károly herceg és Diana hercegné kapcsolata annyira megromlott, hogy szeretőkhöz kezdtek járkálni.

Mint kiderült, a biztonság és a buja szexualitás tökéletesen megfért egymás mellett, a királyi pár őrei ugyanis olyan szinten tudtak a házasok titkos találkáiról, hogy

szinte minden alkalommal ők maguk szállították oda őket.

Amikor például Károly az Aston Martinjával 17 mérföldet tett meg, hogy meglátogassa Camilla Parker Bowlest, a különleges osztag tisztje, Colin Trimming is vele tartott, de Diananál sem volt más a helyzet.

Sőt, biztonsági csapat beszámolóiból kiderült, hogy Károly és Diana szeretőinek, Hewitt-nek és Camilla Parker Bowles-nak pontosan egymással szemben volt a londoni lakhelye, ami olykor különösen bizarr történeteket eredményezett.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: MTI FOTO/EPA

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A jól ismert mondás szerint a pénznek nincs szaga.
csak úgy....
lölöt ki fuvarozta a zandihoz a válása elött?
Gazella
Majd ha a brit honlapokban benne lesz akkor hiszek. Addig nem.
Namely
Mi ezen a "döbbenet"?
A titkosszolgálatoknak többek közt, ez is a dolga. Minden normális helyen az elitet meg kell védeniük még saját maguktól is, meg kell őket figyelniük, jelenteni kell róluk, nehogy zsarolhatóvá válhassanak.

@sgl: ugye jól gondolom, hogy Epstein esetében is bekommentelted, hogy "libsi zsidó erkölcs"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.