A színésznő Enyedi Ildikó új filmjének díszbemutatóján mutatta meg magát. 

Schell Judit bomba formában van! Így néz ki a 48 éves színésznő, aki egy év spanyolországi tartózkodás után tért haza – fotó

MTI Fotó: Kallos Bea

2021. szeptember 23-án került a magyar mozikba Enyedi Ildikó új, négy ország koprodukciójában készült filmje, a Feleségem története.

A film hazai díszbemutatóját szeptember 20-án rendezték meg a budapesti Corvin moziban, ahol rengeteg sztár tiszteletét tette. A Femina írta meg, hogy kirobbanó formában megjelent Schell Judit is, aki majdnem egy év spanyolországi tartózkodás után idén nyáron költözött haza gyerekeivel.

Íme, a 48 éves színésznő:

Forrás: Femina.hu

Címlapkép: MTI / Kallos Bea

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy év felejtés? Miből?
Vagy a szinészfizetés azért mégse minimálbér?
Emmersson71
Füst Milánt színpadra vagy filmre áttenni nem egyszerű feladat. Színpadon nem igazán jött össze, a filmet még nem láttam.
Van, amihez nem feltétlenül kell hozzányúlni... Például Rejtőhöz vagy Boris Vianhoz - egyszerűen elsikkadnak a karakterek.
Rejtő történeteit a Füles remekül hozta képregényformában, a kiváló Dargay Attila rajzaival. Talán animációs filmként működne.
Mindenesetre kíváncsi vagyok a mozira, mert Enyedi Ildikó - kevés filmje ellenére - jó rendező. A Simon mágus és a Testről és lélekről (amely sokkal inkább érdemelt volna Oscar-díjat, minta Saul fia!) nagyon jó filmek.

***

Schell Judit hogy jön a cikkhez, mert úgy tudom, ebben a filmben nem játszik?!
Annyi az apropó, hogy megjelent a bemutatón?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.