Több évnyi hallgatás után írásban akar vallomást tenni a soroksári gyilkossággal vádolt R. Szilveszter, közölte az ügyvédje. Ez azt jelenti, hogy a csütörtökre tervezett ítélethirdetés későbbre tolódik majd.

A meggyilkolt soroksári futónő szüleit immár egyedül az ítélethozatalra való várakozás tartja életben

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kardosné Gyurik Krisztinát nyolc évvel ezelőtt becstelenítették és ölték meg. R. Szilvesztert öt évvel ezelőtt fogták el, a DNS-mintáját és az anyagmaradványait szinte mindenhol megtalálták a helyszínen  írja a 24.hu-

A férfi eleinte azzal védekezett, hogy látta, amikor a futónőt egy másik férfi bántalmazza. Azt állította, úgy került a helyszínre a DNS-e, hogy megpróbálta megvédeni a nőt, és közben megsérült. Ezt azonban cáfolta az összes szakértői vélemény.

Az ügyész életfogytig tartó fegyházat kért R. Szilveszterre beismerés esetére aljas indokból elkövetett emberölés, szexuális erőszak és kifosztás azzal a kitétellel, hogy feltételes szabadlábra bocsátásának időpontja legkorábban 30 év múlva lehet.

A Tényeknek nyilatkozott a megölt futónő édesanyja:

Mi már csak a napjainkat számláljuk a férjemmel együtt. Csak az tart életben, hogy minél előbb megtudjuk, hogy ez az szemét elkövető milyen ítéletet fog kapni. Nagyon remélem, hogy a bíróság a legkeményebb ítéletet hozza erre az emberre.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
30 év múlva csak megkérdezni, hogy készen áll-e az újabb 30 évre.
vacsi
A nyomozók, ügyészek, bíróság - valóban ennyire bénák?!
Bástya Béla Elvtárs
Akkor ez most hogy van? 22 év letöltendő: részletes életfogyt. Annál több teljes!!! Mi lesz akkor 30 év múlva?!
jesz
Mint annyi más szomorú bűnügy, ez is a szórakozás címkéjű rovatban olvasható. Nem basztassa senki jó ízlését, hogy nem szórakozás címke alatt jelenjen meg az ilyesfajta megrázó hír?

Kedves propeller! Nem e lehetne e más címke mögé tenni a jövőben?

Más: ennek rohadéknak a jogai mennyibe kerülnek az adófizetőknek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.