A zenész Hajdú Péternek jelentette be a Frizbiben, hogy vége a házassága gyermekei édesanyjával, Boglárkával.

Lagzi Lajcsi válik

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Galambos Lajos a műsor előzetesében elárulta, hogy a magánélete is ráment az évek óta húzódó áramlopási ügyre.

A Blikk idézte fel, hogy Lajcsi már hosszú évek óta harcol az igazáért a bíróságon. Nemrég a nem jogerős ítélete szerint két év tíz hónap börtönbüntetést kapott víz-, gáz- és áramlopás, valamint hivatali személy megvesztegetése miatt.

A feleségét ugyan felmentették, de őt is nagyon megviselték a történtek. A zenész nemrég úgy döntött, hogy vagyona egy részét, többek közt az értékes vendégházát is eladja, a befolyt összeget pedig jótékony célra ajánlja fel.

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Van az a helyzet, mikor már a pénz se számít Andi.
jesz
Jobb későn, mint soha...mondta Boglárka.
human
Eléggé vagyonkimentés szaga van a dolognak. Nemrég volt egy cikk arról, hogy milyen olcsón adta el az értékes műtárgyait, ami már magában is gyanús volt.
Mikor vagyonelkobzás van vagy felszámolás, akkor gyorsan meg szoktak szabadulni az értékeiktől az elítéltek. A vevő ilyenkor egy rokon vagy egy nagyon megbízható barát vagy ügyvéd. Valójában csak addig kerül az ő tulajdonukba az értéktárgy amíg az elkobzás, lefoglalás fenyegeti az illetőt. A papíron eladott értékeket pedig azért adják át alacsony áron, hogy minimalizálják a lefoglalható készpénzállományt.
Tehát az elítélt ott áll papíron legatyásodva, minimális készpénz vagy bankszámla egyenleggel. A hatóság pedig nem tud akkora értéket lefoglalni amiből fizethető a kártérítés, perköltség, büntetés stb.
human
@human: ... aztán mikor elcsendesednek a dolgok, márt nem figyel a hatóság lassan visszakerülnek az értéktárgyak az elítélthez.
human
@human: ... persze gondolom a hatóságok még sooooha nem hallottak ilyen trükkökről. És most is csak bambán fognak nézni és nem értik hol a lóvé.
human
@Horizont: Hát szerintem ez kamu. Mint az is, hogy jóval áron alul adta el az értékeit.Papíron igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.