A BionTech alapítója szerint jelenleg ismereteik alapján 12-18 havonta válhat szükségessé a Covid-19 elleni védőoltások megerősítése. Folyamatosan figyelik az új variánsokat.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
na vazze..csináltak maguknak pénzesőt,nektek meg örök programot...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Szerinted meggyőzöl itt valakit? :)
Pálinkás Pál
@Emmersson71: nem kell nekem senkit meggyőzni...miért tenném, úgy baszod el az életed, ahogy akarod..csak hagyd békén azt, aki erre nem vevő,,
division
@Emmersson71: Ez az élete, reggeltől estig figyeli unalmában a 4 fal között az oltással kapcsolatos híreket. 2-3 perc a válasz ideje:-))))
Pálinkás Pál
@division: te buzi, mit hazudsz...az hogy állandóan neten vagyok ,az nem négy fal...nálunk van mobilnet, nem úgy mint nálatok, a zsákfaluban..
division
@Pálinkás Pál: Ez igaz, de attól még kétlem, hogy valaki a propit nézi a nap 24 órájában van e újabb vírus hír, ez már beteges:-) Nekem ezért kellene hogy fizessen valaki...Árad a sötétség belőled, csak nem veszed észre, mert azt gondolod okos vagy (mindenkinél okosabb).
Pálinkás Pál
nálad biztos...a lájkot ezért kaptad..."okos vagy"
division
@Pálinkás Pál: Te gondolod, hogy az vagy, ami nem jelent semmit. A 6 elemis anyukák is azt gondolják magukról a Face - en, hogy mindenkinél mindent jobban tudnak:-))
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: @division: Ne balhézzatok egymással, nem kötelező senkinek, hogy másokkal egy véleményen legyen. Kár ezért összebalhéznotok időnként, hiszen mindketten értelmes hozzászólok vagytok.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: nincs itt semmi balhé...így fogalmazunk..:)
division
@Pálinkás Pál: A rendőrök majd elrendezik. Az ausztrálok egyébként is egy vadbarmok.
division
@CsipkeRózsa: Nyugi, a való életben még az is lehet barátok lennénk:-))
Pálinkás Pál
@division: az egész világ vadbarommá válik a covid hisztitek miatt
division
@Pálinkás Pál: Az ausztrálok mindig is azok voltak, nézd csak meg milyen agresszív állat a kenguru:-)))))

Csak egy kis érdekesség: Mondják azért a háziorvosok, hogy kezd szépen emelkedni, egyre több a pozitív. Én akiket ismerek szerencsére kérik a teszteket rendesen. Azt tapasztalják, hogy aki nem oltott bizony jobban belemászik. Van pár aki már kórház közeli állapotban van. Oltottaknál is vannak tünetek, de nagyrészt durva orrfolyás, egy kis köhécselés, pár nap láz és ennyi. Ugye a tünetmentesek kilőve, az nem jut el orvosig. Ami fura, egy csomóan Ausztriában dolgozók. Az egyik közeli faluban, sorra a kint dolgozók lesznek covidosak. Érdekes.
Tegnap munkahelyen sírt az egyik hölgy ismerősöm, lánya és a barátja egy összejövetelen elkapta, és brutál szarul vannak, ki tudja mi lesz. Telefon ott van már közelben, mikor kell mentőt hívni. Nem oltatták magukat, fiatalok, minek.
Azért csak használnak ezek az oltások, és sokszor ezért is nagyon csalókák ezek a statisztikák. Hiába dobálóznak sokan, hogy nézd meg mennyi oltott is elkapja meg tünetes stb. Ja, csak nem mindegy hogy 3-4 napig közepes tünetek vagy 2 hétig trotty.
Pálinkás Pál
@division: kamuzol...hantaduma nem érdekel...inkább arról regélj,miért az oltottak halnak jobbára?...
division
@Pálinkás Pál: Nem hanta duma, tapasztalatok, amiket több helyről szerzek orvosok által. Ez az oltottak halnak jobbára inkább egy hanta duma. Már írtam, a Sinó - val komoly baklövést követtek el a 60 év felettieknél meg a krónikus betegeknél, azt már sosem tudjuk meg mi lett volna ha a Pfizert vagy a Modernát kapják, amiket eleve kellett volna nekik. Sajnos sok helyen ők a politikai nyerészkedés áldozatai.
Pálinkás Pál
@division: izrael csak pfizerrel oltott..rengeteg fertőzött...sokan kórházban...igaz ott is csak a vénemberek, meg a betegek
division
@Pálinkás Pál: A 3. oltás óta ott is változott a helyzet már. A delta kissé felülírta sajnos a helyzetet:
www.portfolio.hu/gazdasag/20210819/izraeli-adatok-szerint-hatekony-a-harmadik-oltas-a-koronavirussal-szemben-497144
Pálinkás Pál
@division: hát hogyne. mint nálunk...semmi nem változott tavalyhoz képest, sőt..de hülyén festene hogy szart sem ér az " átoltottság " !
division
@Pálinkás Pál: Azokat védje meg akik beoltatták magukat, ennyi is elég. Sajnos nagyon sok embernek ettől függetlenül Sino - t adtak, ráadásul olyanoknak is akiknek nem lett volna szabad. A vírus szerkezete meg változik, és ha így marad minden évben újabb oltások kellenek majd, csak módosítva, pont mint az influenza esetén. Ettől függetlenül a be nem oltottak szervezetében mutálódik leginkább a vírus, és ők betegítik meg a már beoltottakat is leginkább, mivel az oltás egy másik törzs ellen volt igazán hatásos. A lényeg hogy én nem tántorítok el a mellől, hogy az oltást tegyék kötelezővé, vagy ha azt nem is, legyen kötelező a védettségi meg a maszk zárt helyeken. Kint a szabadban mindenki azt csinálhat amit akar.
Pálinkás Pál
@division: azt kell mondjam, vesztésre állsz...az embereknek tele a töke a hazugságaitokkal...azt állítottátok, az oltás a megoldás..most meg kiderült hogy a horribilis profiton kívül semmi hozama nem volt...mit gondolsz,hányszor lehet ennyi birkát találni...?..
division
@Pálinkás Pál: Ezt nem az átlagemberek fogják eldönteni, akik között sem virológus, immunológus, megkockáztatom még értelmiségi sincs.
Az egyszerű emberek jobban elhiszik a konteós meséket a Face - en, de szerencsére azért tudós emberek is vannak, akik egész életükben a vírusokkal és az oltásokkal foglalkoztak, és talán kicsit jobban értenek az emberi szervezethez mint aki 8 órát kapál a földeken.
Pálinkás Pál
@division: de az átlag emberek fogják elsöpörni a hazug covid meséteket ..és elszámoltatni a gyógyszer lobbinak tövig benyaló " szakértőket "...kezdve a WHO- val..
division
@Pálinkás Pál: A covid nem hazug mese. Az emberiség nem talál ki ilyen dolgokat, főleg nem az egész világon, nem cél a teljes gazdaság tönkretétele. A gyógyszer lobbi meg úgy ahogy van hülyeség. Gyógynövény lobbi van inkább, csak meg kell nézni a hálózatokat, a bevizsgálatlan, a mindössze OÉTI engedéllyel rendelkező vackokat 20-30 ezer forintért árulják, amelyek mindenre jók a cégek állítása szerint, ráadásul a beszervezett "orvosok" ajánlásával árulva. Na ezekre szinte egy fillért nem költenek az árusító cégek, nem úgy mint a gyógyszereknél, amelyek dollár milliókba vannak mielőtt forgalomba helyeznék őket. De ott a homeopátia is, ha már lobbinál tartunk, az évszázad átverése. Oké, nyilván a gyógyszergyártók is a profitért dolgoznak többek közt, de ki nem? Nincs olyan hogy jótékonykodás, hiszen fejleszteni is kell, plusz megélni.
Pálinkás Pál
@division: nekem hiába dumálsz...nem a covid a hazugság, hanem a hiszti ,amit köré építettetek...egyszer ezt már próbáltátok a H1N1-el...akkor nem jött be, most igen...csődbe a kishalak mennek, így szarért-húgyért felvásárolják őket azok, akik gerjesztik a balhét..de mondtam neked már tavaly..borulni fog a bili...az olaszoknál nem sok kell a polgárháborúhoz...ez kellett nektek, megkapjátok.
division
@Pálinkás Pál: Olaszország messze van:-))
division
@Pálinkás Pál: @Sámannus: Azért ezt érdemes elolvasni:
www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/27495/a-koronavirus-mutalodasban-nincs-tovabb
Nyilván egyszer véget ér a mutálódás, de az oltásnak ebben fontos szerep jut.
Pálinkás Pál
@division: az oltásnak semmi szerepe ...,mondjuk talán annyi hogy miatta mutálódik gyorsabban..
division
@Pálinkás Pál: Kár, hogy megint okosabb akarsz lenni egy virológusnál, mikrobiológusnál. Ez a legnagyobb baj veled.
Pálinkás Pál
@division: a náthához nem kell egyik sem...
division
@Pálinkás Pál: Hagyjuk. Nincs most erre időm, de kedvem se már.
Rockxy
az egyház részéről egyetlen ember van, aki tudja és el is mondja a valóságot:
veoh.com/watch/v142146854hGWghGYr

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.