A Lilulandben, Lilu beszélgetős műsorának legújabb vendége Gáspár Győző idősebbik lánya, Evelin volt. A műsorban érintettek komolyabb témákat is, Evelin szépségápolási szokásain kívül – írja a Blikk.hu.

Gáspár Evelin nagyon keményen beleszállt a hazai celebmamikba
Fotó: RTLKlub

Bár kislány kurátor reflektorfényben él, azt azonban határozottan kijelentette, hogy a magánéletét nem teregeti ki és a saját gyerekét sem mutogatná, ugyanis óriási károkat okozhat egy kicsi fejlődésében az, ha mindenhová kamerák kísérik.

Az én gyerekemet ettől megóvnám, mert ez egy nagyon káros dolog, főleg mentálisan. Nekem is pszichológushoz kell járnom, hogy ezt a gyerekkort feldolgozzam, mert szerintem ez egy nagyon nagy trauma

- mondta Evelin, aki azt is elmondta Lilu kérdésére, mit gondol azokról a celebmamikról, akik mutogatják a gyereküket.

Ettől én hányok, főleg, ha még meg sem született az a gyerek, de ő már eladta és már abból pénzt profitál, hogy terhes. Én ezt nagyon undorítónak tartom, mert ő már a gyerekét akkor áruba bocsátotta. Ettől én kivagyok. Ez nagyon káros dolog. Az ilyen szülőket pénzéhes cápának gondolom. Szánalmas, aki a gyerekéből profitál és szerez követőket és lájkokat.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép:RTLKlub

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Pozitív csalódás volt most ez az interjú Evelintől. Nála hitelesebben nem sokan mondhatják el milyen kárt okozhat ha a gyereket is eladják a szülők a médiának.
sokanvagyunk
@human: Igaz - bár a mai napig jól megél ő is belőle.
human
@sokanvagyunk: De az az ő döntése és teszi ezt olyan keretek közt, ahogy maga számára elfogadható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.